Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Πως θα γίνουν οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ - Tα εκλογικά κέντρα στην Πιερία αυξήστε το μέγεθος της γραμματοσειράς

Μάθετε που και πως μπορείτε να ψηφίσετε την Κυριακή για την ανάδειξη Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.
Θα υπάρχουν 768 εκλογικά τμήματα και 1.024 κάλπες. Το πρώτο αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί όταν συγκεντρωθεί το 25%.
Οι κάλπες θα ανοίξουν την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 στις 09.00 και θα κλείσουν στις 17.00 το απόγευμα.
Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής θα βρίσκονται στις θέσεις τους στο εκλογικό κέντρο στις 08.00. Παράταση της ψηφοφορίας για εξαιρετικά σπουδαίους λόγους μπορεί να υπάρξει με απόφαση της εφορευτικής επιτροπής μέχρι δύο το πολύ ώρες (19:00).
Ποιοί ψηφίζουν
Όλα τα Μέλη και οι Φίλοι ψηφίζουν στην Τ.Ο./ Τ.Ε., όπου είναι εγγεγραμμένα. Εάν κάποιος βρεθεί σε άλλη περιοχή (Τ.Ο.) κατά την ημέρα της ψηφοφορίας, θα μπορεί να ψηφίσει εγγραφόμενος στην Ειδική Κατάσταση, αφού κατά την ψηφοφορία καταθέσει στην Εφορευτική Επιτροπή το Έντυπο 252 (Δήλωση ψηφοφορίας σε διαφορετική Οργάνωση). Ψηφίζουν με την επίδειξη της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους. Κάθε ψηφοφόρος πληρώνει 2€ για τη συμμετοχή του στην εφορευτική επιτροπή, την ώρα που παραλαμβάνει το ψηφοδέλτιο για να ψηφίσει.
Οι Μετανάστες Μέλη και Φίλοι ψηφίζουν με την επίδειξη της άδειας παραμονής τους. Ειδικά για πολιτικούς πρόσφυγες η συμμετοχή στην ψηφοφορία γίνεται με το ταξιδιωτικό έγγραφο Συνθήκης Γενεύης (Ο.Η.Ε.).
Οι Έλληνες της Διασποράς ψηφίζουν μόνο στις Οργανώσεις που είναι γραμμένοι, με το διαβατήριο ή το Δ.Α.Τ. Ανεξαρτήτως της διαφορετικής ώρας της χώρας στην οποία ζουν, η Εφορευτική Επιτροπή ανοίγει την κάλπη και αποστέλλει το Πρακτικό Εκλογής στις 18.00 έως 20.00 ώρα Ελλάδος της 18-03-12.
Ψηφοδέλτια
Τα ψηφοδέλτια είναι δύο. Στο ένα εξ' αυτών αναγράφεται το όνομα ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Βασιλείου, ενώ το δεύτερο θα είναι λευκό. Επί των ψηφοδελτίων δεν μπαίνει σταυρός. Τα ψηφοδέλτια έχουν διαστάσεις 1/2 σελίδας Α4 και στο άνω μέρος αναγράφεται η φράση «ΠΑ.ΣΟ.Κ. -Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, Εκλογές ανάδειξης Προέδρου, 18-03-2012».
- Ο ψηφοφόρος υπογράφει στον εκτυπωμένο κατάλογο ή την κατάσταση ψηφισάντων, ή στην ειδική κατάσταση νέων εγγεγραμμένων, ότι ψήφισε. Η υπογραφή αποτελεί και απόδειξη, ότι πλήρωσε τα 2 ευρώ.

Η ψηφοφορία στην Πιερία θα διεξαχθεί στα παρακάτω εκλογικά κέντρα:
Κατερίνη (Εργατικό Κέντρο)
Λιτόχωρο (Δημαρχείο)
Λεπτοκαρυά (Πρώην Δημαρχείο)
Κονταριώτισσα (Πρώην Δημαρχείο)
Π. Κεραμίδι (Πρώην Δημαρχείο)
Κ. Μηλιά (Καφενείο Σαμαρά Παύλου)
Κίτρος (Πρώην Δημαρχείο)
Αιγίνιο (Πρώην Δημαρχείο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου