Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

TAMARA KAI FERRARI

Η καυτή Ταμάρα Εκλεστόουν και η Ferrari 599 GTO

Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να επιλέξεις ανάμεσα στο τατουάζ που έχει η Ταμάρα Εκλεστόουν στο αριστερό της πόδι και το όρθιο αλογάκι στο λογότυπο της Ferrari 


Ξεχάστε το ολοκαίνουριο Ferrari F12 Berlinetta, το τελευταίο δημιούργημα της σκουντερία. Αφού η 599 είναι και πάλι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, κι αυτό χάρις  σε μια καυτή φωτογράφηση της Ταμάρα Εκλεστόουν με την Ferrari  599 GTO .
Η κόρη του (αφεντικού της φόρμουλα 1) Μπέρνι Εκλεστόουν έχει ένα πάθος για τα γρήγορα αυτοκίνητα (αυτό είναι μάλλον να εύκολο να το προβλέψουμε),  και τον περασμένο Αύγουστο πήρε δώρο από τον μπαμπά της το ... τέρας με τον V12 κινητήρα.  Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν ,πάντως με σκοπό την προώθηση του καινούργιου  ριάλιτι σόου της Ταμάρα, που παίζεται στην Βρετανία.

 Φαίνεται ότι η Ταμάρα θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει τα χρήματά της και δεν στηρίζεται στην περιουσία του πατέρα της. Μέχρι πάντως να εμπεδώσουμε αυτή την άποψή της, μας προσκαλεί να απολαύσουμε τις φωτογραφίες.
Και η αλήθεια είναι πως δυσκολευόμαστε αρκετά να επιλέξουμε ανάμεσα στο τατουάζ που έχει η Ταμάρα στο αριστερό της πόδι και το όρθιο αλογάκι στο  λογότυπο της Ferrari.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου