Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ο Αμπράμοβιτς οδηγεί καί «σαραβαλάκι» στην Γαλλική Ριβιέρα


Με 12,1 δισ. δολάρια προσωπική περιουσία, θα περίμενε κανείς ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν θα καταδεχόταν να οδηγεί τίποτα άλλο από Ferrari (έχει μια FXX κόστους 2,2 εκ. δολαρίων), Bugatti (φυσικά και του ανήκει μια Veyron) ή Maybach (δυο θωρακισμένες πιάνουν σκόνη στο γκαράζ). Για αυτό και κάνει εντύπωση η συγκεκριμένη -άκρως μπατιροτουριστική- εμφάνισή του.
Όχι, ο Ρόμαν δεν χρεοκόπησε.Ούτε λαχτάρισε τις μέρες που ήταν φτωχαδάκι.

Άλλωστε το όχημα που τον έπιασαν οι παπαράτσι να οδηγεί στο Cap d'Antibes δεν είναι ακριβώς «σαραβαλάκι», αλλά ένα μίνι ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Ιδανικού μεγέθους για να χωράει εντός του -παρκαρισμένου ακριβώς δίπλα- mega γιότ του, Eclipse, συνολικού μήκος 231 μέτρων και κόστους
(μαζί με το απαραίτητο customization) 340 εκ. ευρώ.

Η αλήθεια είναι ότι το συνολικό λουκ του Ρόμαν, με σορτσάκι, πόλο και μπλε γυαλί ηλίου, μοιάζει να αγγίζει επικίνδυνα το στερεότυπο του Ρώσου τουρίστα που κατεβαίνει Μεσόγειο τα καλοκαίρια.

Ίσως όντως να βοηθούσε, στο να καταλαβαίνει ο κόσμος που τον συναντά ποιος είναι, να βάλει ένα αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος του μίνι του που να λέει «Το άλλο μου αυτοκίνητο είναι Ferrari, Bugatti και Maybach».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου