Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Η εθνική ομάδα βόλεϊ στην Κατερίνη


foto.JPG

Ακόμη μια επιτυχία είναι για την Κατερίνη οι αγώνες βόλεϊ ανδρών «2012 EUROPEAN LEAGUE» που θα γίνουν στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού το τριήμερο 24, 25 και 26 Μαΐου.
Συμμετέχουν εκτός από την εθνική μας ομάδα, οι αντίστοιχες του Ισραήλ, της Σλοβακίας και της Ισπανίας.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας οι αθλητές της γυμνάσθηκαν
στο Κέντρο Άθλησης B.fit επί της Σκρά 21, όπου εκεί τους παρασχέθηκε  κάθε δυνατή βοήθεια για να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.
Μετά τη γυμναστική του πρωινού της Τρίτης, οι αθλητές Σμαραγδής και Σαρικεΐσογλου, ο γυμναστής Κυριάκος Μουτεσίδης και ο υπεύθυνος του Γυμναστηρίου Νίκος Ζησόπουλος, έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
Νίκος Σμαραγδής – αρχηγός εθνικής βόλεϊ: «Αναμφισβήτητα είναι ευχάριστο για μας που βρισκόμαστε σε μεγάλες πόλεις, όπως είναι η Κατερίνη. Η φιλοξενία εδώ είναι ιδανική και οι συνθήκες που μας παρέχονται είναι πάρα πολύ καλές. Ελπίζουμε να είναι γεμάτο και το γήπεδο στο τριήμερο που είναι οι αγώνες. Στο αγωνιστικό μέρος είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, αφού η ομάδα φτιάχτηκε μέσα σε μια βδομάδα και έχουμε και έναν τραυματισμό. Εμείς πάντως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προσφέρουμε θέαμα και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».
Μιχάλης Σαρικεΐσογλου – αθλητής: «Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά μετά τον τραυματισμό συναθλητή μας και εύχομαι να μην έχουμε άλλο. Όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και στο πρώτο με την Ισπανία θα κάνουμε ότι μπορούμε. Είναι τρία συνεχόμενα παιχνίδια και σίγουρα είναι δύσκολα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε να συγκεντρώσουμε βαθμούς για να είμαστε καλύτερα στη συνέχεια».
Κυριάκος Μουτεσίδης – γυμναστής: «Ήρθαμε εδώ στην Κατερίνη για το τουρνουά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το καινούργιο γήπεδο. Όπως ευχαριστημένοι είμαστε από τη φιλοξενία στην Κατερίνη και γενικά στην Πιερία. Πιστεύω ότι σ΄ αυτό το Ευρωπαϊκό Λιγκ θα πάμε καλά και τα παιδιά που είναι στην αποστολή αυτή έχουν πολύ καλή διάθεση».
Νίκος Ζησόπουλος – υπεύθυνος γυμναστηρίου B.fit: «Είμαστε σίγουρα χαρούμενοι που φιλοξενούμε εδώ την εθνική μας ομάδα του βόλεϊ. Εμείς από την πλευρά μας στο χώρο μας δώσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε από τον εξοπλισμό μας για να κάνουν γυμναστική οι αθλητές στους οποίους ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο και καλή επιτυχία σ΄ αυτούς τους αγώνες που έχουμε στην Πιερία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου