Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Παρουσίαση του νέου προπονητή του Πιερικού Νίκου Γκουλή


Ο νέος προπονητής του Πιερικού, Νίκος Γκουλής και οι συνεργάτες του, παρουσιάστηκαν στα ΜΜΕ της Κατερίνης από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός, Κώστα Παπαδόπουλο στα γραφεία του ΣΦΚ Πιερικός.
Ο ισχυρός άνδρας της πιερικής ΠΑΕ έθεσε το στόχο της φετινής σεζόν, να χτιστεί ένας νέος, δυνατός, υγιής και φιλόδοξος Πιερικός, που θα στηριχθεί στα δεδομένα της εποχής, στο πολύ πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο που έχει  η περιοχή και βέβαια στην παρουσία ικανών ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν μετά από εισήγηση του νέου τεχνικού.
Εκτός από τον άμεσο συνεργάτη του Νίκου Γκουλή, Τάσο Ιωαννίδη και τον νεαρό γυμναστή Νίκο Γιάγκου, ο Πρόεδρος του Πιερικού αναφέρθηκε και στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων τονίζοντας ότι πρώτη προτεραιότητα είναι ο Γιάννης Συμεωνίδης, εφ’ όσον αποφασίσει να «κρεμάσει» τα γάντια του.
«Πιερικός ουραγός δε νοείται, Πιερικός πρωταγωνιστής ναι» ήταν το σύνθημα που επανέλαβε για άλλη μια φορά ο Κώστας Παπαδόπουλος, πάνω στο οποίο φιλοδοξία δική του και της διοίκησης είναι να βαδίσει η ιστορική ομάδα της Πιερίας. «Θέλουμε να φτιάξουμε έναν αξιόμαχο και δυνατό Πιερικό. Το από που θα ξεκινήσει και που θα μπορέσει να φτάσει είναι θέμα δουλειάς του κόουτς και των συνεργατών του καθώς και των ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν το τμήμα. Εμείς θα κάνουμε ό, τι καλύτερο για την ομάδα και ελπίζω ο χρόνος να μας δικαιώσει για το σχεδιασμό μας» είναι χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος εν συνεχεία καλωσόρισε το Νίκο Γκουλή παραδίδοντας του τα «κλειδιά» της ομάδας.
«Τα παιδιά που θα συνεργαστούν μαζί σου έχουμε αξιολογήσει και τις τεχνικές τους ικανότητες και τους χαρακτήρες τους και μπορούμε να σου εγγυηθούμε μια αρμονική συνεργασία» είπε στον Βοιωτό τεχνικό ο Πρόεδρος της ΠΑΕ.
 Ήλθα σε μια ομάδα με ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με στόχο να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα δουλεύει σκληρά με μεγάλη ταπεινότητα και ευδιάκριτη τη φιλοδοξία έτσι ώστε να γίνουμε ομάδα ανταγωνιστική καθορίζοντας το στόχο με μια σειρά από βήματα όχι βλέποντας το τέλος της χρονιάς, αλλά τι πρέπει να κάνουμε μέρα με τη μέρα.
Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι περνάνε μέσα από τα βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα.
Στόχος μας είναι να υπάρχει ένα κράμα έμπειρων και νέων παιδιά, μια ομάδα που να καταθέτει τον καλύτερό της εαυτό στο γήπεδο με επιθυμία μας να νικάμε. Το σημαντικότερο στις σημερινές εποχές είναι μια ομάδα να έχει υγεία και αυτή η υγεία βγαίνει μέσα από τα αποδυτήρια.
Θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε μια ομάδα που να εξελίσσεται συνεχώς.
Λέμε πολλές φορές μεγάλα λόγια στο ποδόσφαιρο, γιατί αυτό θέλουν να ακούσουν όλοι αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι, τα πράγματα έρχονται βήμα-βήμα. Είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε φιλόδοξοι, έχουμε την επιθυμία να κερδίζουμε, θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα και τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.
Αναφερόμενος στο έμψυχο δυναμικό, ο Νίκος Γκουλής τόνισε: «Το ρόστερ πιστεύουμε ότι πρέπει να απαρτίζεται κατά μεγάλο ποσοστό από καινούριους ποδοσφαιριστές, όμως θα υπάρξουν συζητήσεις και επαφές με τον πρόεδρο και τους συνεργάτες. Οπωσδήποτε πάντως πρώτο μας βήμα είναι η ξεκαθάριση του υπάρχοντος υλικού. Θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε μια ομάδα που να καταθέτει τον καλύτερό της εαυτό, να έχουμε ικανοποίηση κι εμείς που τη βλέπουμε, και βέβαια και ο κόσμος. Το «κράμα» έμπειρων και νέων ποδοσφαιριστών που να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα είναι πλέον μονόδρομος. Προτεραιότητά μας είναι οι έμπειροι παίκτες να αγωνίζονται στην άξονα. Οπωσδήποτε όμως, μια μεταγραφή αποτελεί συνάρτηση πολλών παραγόντων.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός ξεκαθάρισε ότι η διοίκηση θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να υλοποιήσει τις επιθυμίες του προπονητή, στο μέτρο του εφικτού.
Η ακριβής ημερομηνία της έναρξης της προετοιμασίας θα εξαρτηθεί από την έναρξη του πρωταθλήματος, με το σχεδιασμό να προβλέπει ότι οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν 6-8 εβδομάδες πριν τις επίσημες υποχρεώσεις, γύρω στις 20 Ιουλίου. Τις πρώτες ημέρες θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τις εργομετρικές εξετάσεις και η αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού
Μετά το Νίκο Γκουλή μίλησαν και οι Τάσος Ιωαννίδης (άμεσος συνεργάτης) και
Τάσος Ιωαννίδης (βοηθός προπονητή): Μετά από πάρα πολλά χρόνια (1992) όταν ήμουν βοηθός του Γιάννη Ματζουράκη, επιστρέφω στον Πιερικό. Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω κι ελπίζω αυτή τη φορά να στεριώσω στην ομάδα. Ο Πιερικός αποτελεί το όνειρο του κάθε Κατερινιώτη προπονητή. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κι εγώ και ο Νίκος Γιάγκου για να βοηθήσουμε το σύλλογο, τον προπονητή και τον εαυτό μας. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία.
Νίκος Γιάγκου (γυμναστής): Ευχαριστώ τον Τάσο Ιωαννίδη, τον πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο και τον προπονητή Νίκο Γκουλή για την τεράστια τιμή που μου κάνουν. Βρίσκομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της περιοχής μας, και θέλω να πιστεύω ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Δεν έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου, έχω όμως εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου.
Την παρουσίαση έκλεισε ο Νίκος Γκουλής λέγοντας χαρακτηριστικά: Όλοι είμαστε υποταγμένοι στην ομάδα, πάνω από όλους μας είναι ο Πιερικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου