Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Τέσσερα μετάλλια για το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης στη Θεσσαλονίκη



Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψαν οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης από τη Θεσσαλονίκη όπου συμμετείχαν στους  διασυλλογικούς αγώνες «Κύπελλο Δήμου Καλαμαριάς 2012» που διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης την Κυριακή 24 Ιουνίου και συγκέντρωσαν πληρώματα από 8 συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας.
Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές Μπικογιάννης Αστέριος, Παπαθανασίου Παναγιώτης, Ρετζούλης Σωτήρης και Ράπτης Νίκος στο αγώνισμα τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου παίδων που έκαναν πολύ καλή εμφάνιση αλλά συνάντησαν δυσκολία με την πορεία του σκάφους τους και έχασαν για λίγο το χρυσό μετάλλιο, ενώ χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν ο Τζουμέρκας Νίκος στο σκιφ ανδρών, ο Χατζησαββίδης Νίκος στο σκιφ παίδων 12-14 ετών καθώς και ο Σωτηρίου Ραφαήλ στο ίδιο αγώνισμα.
Στην τέταρτη θέση του αγωνίσματος διπλό σκιφ εφήβων τερμάτισε το πλήρωμα του ΝΟΚΑΤ με τους παίδες  Καραμήτρο Θωμά και Κακούρη Νίκο, ενώ στην ίδια θέση τερμάτισε και ο Κουνατίδης Δημήτρης στο σκιφ ανδρών.
Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν μέρος της προετοιμασίας των αθλητών του ΝΟΚΑΤ ενόψει των Πανελληνίων Διοργανώσεων που θα γίνουν μέσα στον Ιούλιο. Παράλληλα στην λίμνη της Καστοριάς προετοιμάζονται με την Εθνική Ομάδα η Κατερίνα Νικολαΐδου  για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων και ο Γιάννης Μπικογιάννης διεκδικώντας την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου