Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Στον «αέρα» εξακολουθεί και βρίσκεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς Σκόπελο και Σκιάθο

http://www.agelioforos.gr                                                                                  

 Συγκεκριμένα, το πλοίο «ΑΛΚΥΟΝH» θα ξεκινούσε να πραγματοποιεί δρομολόγια τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή) προς τις Σποράδες. Παρ' όλα αυτά, η σύνδεση δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.  
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Α»,
το συγκεκριμένο δρομολόγιο έχει εγκριθεί από το υπουργείο Ναυτιλίας, παρ' όλα αυτά δεν έχουν ανοίξει ακόμη (;) τα πλάνα.
«Υπάρχει μια σχετική καθυστέρηση, για την οριστικοποίηση του δρομολογίου θα γνωρίζουμε στα μέσα της άλλης εβδομάδας και ευελπιστούμε ότι η σύνδεση θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου» αναφέρουν παράγοντες της NEL LINES προσθέτοντας ότι και το δρομολόγιο από Αγ. Κωνσταντίνο προς Σποράδες παρουσιάζει μια μικρή καθυστέρηση, το οποίο ήταν να ξεκινήσει αύριο και τελικώς θα δρομολογηθεί στις 7 Ιουλίου.
«Ηδη έχουμε βγάλει τα δρομολόγια και αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε τι να πούμε στους πελάτες μας» αναφέρει χαρακτηριστικά στον «Α» ο ναυτιλιακός πράκτορας Βλαδίμηρος Καραχαρίσης επισημαίνοντας τη μεγάλη πτώση που έχει υποστεί η εταιρία του σε σχέση με την περσινή χρονιά. «Φέτος η κίνηση είναι πεσμένη κατά 60 – 70% με το αντίστοιχο περσινό διάστημα» τονίζει ο κ. Καραχαρίσης.
Οσον αφορά την ακτοπλοϊκή σύνδεση με το Βορειοανατολικό Αιγαίο, το πλοίο «EUROPEAN EXPRESS» θα συνδέει Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Πειραιά, κάθε Κυριακή, στις 01.30 π.μ., ενώ το Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» θα εκτελεί δρομολόγια κάθε Δευτέρα, στις 01.00 π.μ., με προορισμό Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Πειραιά. Το ίδιο πλοίο θα πραγματοποιεί, από τις 5 Ιουλίου και κάθε Πέμπτη, στις 14.00, δροµολόγια για Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου