Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Οι Duran Duran στη Θεσσαλονίκη


Με την υπόσχεση που έδωσαν πριν λίγο καιρό στη συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό «Close Up», ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, στη μία και μοναδική συναυλία που θα δώσουν στις 6 Ιουλίου, στο «Θέατρο Γης», έφτασαν το απόγευμα στο αεροδρόμιο Μακεδονία οι John Taylor, Nick Rhodes, Simon LeBon, και Roger Taylor. To θρυλικό ποπ συγκρότημα των 80΄s, που επέλεξε ως σταθμό της πανευρωπαϊκής περιοδείας τους τη Θεσσαλονίκη, δήλωσε στην άτυπη συνέντευξη Τύπου, ότι
είναι λάτρεις της χώρας μας, θαυμαστές της νόστιμης κουζίνας, του υπέροχου ήλιου και των ωραίων Ελληνίδων! Ο Nick Rhodes έσπευσε να συμπληρώσει ότι είναι και προσωπικός θαυμαστής της Ελληνικής αρχιτεκτονικής.
 
Όταν ρωτήθηκαν για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελλάδα, δήλωσαν ότι τους λυπεί ιδιαίτερα η σημερινή πραγματικότητα, η οποία όμως αφορά περισσότερους λαούς, ενώ τέλος ευχήθηκαν να βρεθεί σύντομα μία λύση, ώστε να βγει η Ελλάδα από την κρίση.
Οι διάσημοι μουσικοί αποχώρησαν από το αεροδρόμιο, κλείνοντας ραντεβού με τους θαυμαστές τους, αύριο βράδυ στο «Θέατρο Γης» για να απολαύσουν τα τραγούδια του τελευταίου τους άλμπουμ, όπως το «All you need is now», σε παραγωγή Mark Ronson, μαζί με όλες τις κλασικές επιτυχίες της καριέρας τους, που καθιέρωσαν τους Duran Duran ως ένα από τα πιο αληθινά και δυναμικά Βρετανικά pop icons.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου