Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής τη ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. - Δευτέρα 20 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία όλων των τμημάτων, στις 19.00 η ώρα στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Κεραμιδίου.



Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής τη ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Παράλληλα γίνονται και οι προετοιμασίες των γηπεδικών υποδομών στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, με το τρίτο γήπεδο να έχει δημιουργηθεί.
Εγινε πλήρης ανακαίνιση των παλιών αποδυτηρίων που βρίσκονται ακριβώς μπροστά στα βοηθητικά γήπεδα και θα χρησιμποιηθούν ώς αποδυτήρια των τμημάτων υποδομής και χώρος των υλικών προπόνησης που χρησιμοποιούνται.
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ έδωσε
απτά δείγματα γραφής στην σεζόν που πέρασε με:
την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που επιλέγει στα αγωνιστικά τμήματα (άριστη παρουσία και στα δύο πρωταθλήματα υποδομής στην Πιερία και στη Θεσ/νίκη) και τη δουλειά που γίνεται και στα μικρά παιδιά που συμμετέχουν και αθλούνται σε χώρους με φυσικό χορτάρι και όχι επικίνδυνους πλαστικούς τάπητες (για όσους δέν γνωρίζουν άς ρωτήσουν ειδικούς τί προκαλεί ο πλαστικός χορτοτάπητας στην υγεία των ποδοσφαιριστών).
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ φέτος προχωρεί σε ουσιαστικές αλλαγές στη δομή και των προγραμμάτων προπόνησης σε όλα τα τμήματα, ΑΝΤΡΙΚΟ (ΕΘΝΙΚΟΥ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ) και αγωνιστικών τμημάτων υποδομής, ενώ θα συμμετέχει και στα δύο πρωταθλήματα υποδομών, αυτό της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
ΠΡΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ:
ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ :Τεχνικός Σύμβουλος, υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος, υπεύθυνος για τις ατοκιμές επιδόσεις των παιδιών, υπεύθυνος επιλογής παιδιών για τις ατομικές προπονήσεις βελτίωσης και αποκλειστικός εκπρόσωπος της Γερμανικής Εταιρείας SPORT EXPERTE.
ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ:Τεχνικός Δευθυντής, Προπονητής Αντρικής ομάδος.
ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ:Βοηθός προπονητή, σύμβουλος υγείας ποδοσφαιριστών, προπονητής ατομικών προπονήσεων.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ:Προπονητής αγωνιστικών τμημάτων.
ΜΠΡΕΖΕΝΤΙΚΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ:Προπονητής τμημάτων εκμάθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου