Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας Πρόσκληση αγροτών και κτηνοτρόφων στην Πανελλαδική συνάντηση πρωτοβουλιών "Χωρίς μεσάζοντες"


Image
Φίλες και φίλοι,
Έχουμε εξηγήσει με επανειλημμένες ανακοινώσεις μας ποιοί είναι οι στόχοι της Πανελλαδικής συνάντησης των ομάδων και εθελοντικών οργανώσεων, που διοργανώνουμε στην Κατερίνη στις 15 Σεπτεμβρίου 2012.
Εκτενής ενημέρωση για τους στόχους αυτούς, περιέχεται και στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που έχουμε συντάξει και αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας.

Τα παραπάνω, δεν σημαίνουν πως η Πανελλαδική συνάντηση θα είναι κλειστή και
αφορά αποκλειστικά και μόνο τις Ομάδες και τους Δήμους που υλοποιούν ή σκοπεύουν να υλοποιήσουν τη δράση  «Χωρίς μεσάζοντες». Θεωρούμε επομένως την παρουσία των  παραγωγών (αγροτών και κτηνοτρόφων), των Ομάδων παραγωγών και των αγροτικών Συνεταιρισμών,  όχι απλώς αυτονόητη  αλλά καταλυτική για την παραπέρα εξέλιξη του κινήματος, υπό τον όρο βέβαια ότι οι τελευταίοι πιστεύουν και ασπάζονται τις αρχές του κινήματός μας και ότι θα συμβάλλουν με την συνεργατική τους στάση στην εδραίωσή του.
Καλούμε λοιπόν όλους τους παραπάνω,  τους Νέους Αγρότες της Πιερίας και όλους γενικά τους παραγωγούς που ενδιαφέρονται, να συμμετάσχουν στην Πανελλαδική Συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη στις 15 Σεπτεμβρίου 2012.
--
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου