Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΩΤΟ: Τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για μήνα του μέλιτος!


ΦΩΤΟ: Τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για μήνα του μέλιτος!


 

Ο μήνας του μέλιτος, ο οποίος συνήθως δεν διαρκεί παραπάνω από μια βδομάδα, είναι για κάποιους, λένε, η καλύτερη περίοδος σε έναν γάμο. Εμείς απλά σας προτείνουμε τα 9 καλύτερα ξενοδοχεία και η επιλογή είναι δική σας.

One&Only resort, Cape Town
Και μόνο το γεγονός ότι το 2009 η Mariah Carey τραγούδησε στους καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους και ο Nelson Mandela, για τα εγκαίνια του ξενοδοχείου του δίνει σίγουρα πολλά bonus. Με θέα το Table Mountain και τις
σουίτες του σε στυλ μοντέρνο αφρικανικό, η διαμονή σας θα είναι σίγουρα αξέχαστη.

Baros, Maldives
Τι καλύτερο από το να ξυπνάς το πρωί και να αντικρίζεις το απέραντο γαλάζιο του Ινδικού Ωκεανού! Αν ο δρόμος σας βγάλει μέχρι εκεί προτιμήστε μια Water Villa, χτισμένη πάνω στο νερό και οργανώστε μία εκδρομή στα γειτονικά νησάκια ή στο θαλάσσιο κέντρο βιολογίας.

Paradise Bay, South Long Island, Whitsundays, Queensland
Για να ονομάζεις ένα μέρος παράδεισο μάλλον σημαίνει ότι είναι κιόλας. Τα υπερπολυτελη ξύλινα bungalows ακριβώς πάνω στην παραλία προσφέρουν ένα χαλαρωτικό ταξίδι του μέλιτος. Στα συν του ξενοδοχείου οι οργανωμένες δραστηριότητες που προσφέρει στους επισκέπτες του.



Six Senses Hideaway Yao Noi, Phang Nga
Ξεκινήστε τη μέρα σας με γιόγκα, μετά το πρωινό πάρτε το καραβάκι για εξερεύνηση των νησιών, το απόγευμα χαλαρώστε στο spa του ξενοδοχείου και δείτε τον ήλιο να δύει παρέα με ένα δροσερό cocktail στο bar του ξενοδοχείου. Εδώ δε θα βαρεθείτε ποτέ.

The Chedi, Oman
Ένα ξενοδοχείο εμπνευσμένο από τις Χίλιες και Μια Νύχτες που θα σας αφήσει άφωνους με το στυλ, τις υπηρεσίες και την εξαιρετική κουζίνα του. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: το μπάνιο από μαύρο μάρμαρο μιας Club Siute.

Hotel Il San Pietro, Positano
Μόλις 10 λεπτά από το Positano, αποτελεί την ιδανική λύση για όσους θέλουν έναν προσιτό και παραδοσιακό μήνα του μέλιτος. Πιείτε τον καφέ σας στην τεράστια βεράντα της σουίτας σας και κατεβείτε τον γκρεμό με το ασανσέρ για να κολυμπήσετε στην παραλία ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο.



Shompole, Kenya
Απίστευτα ρομαντικό και σικ το Shompole σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα από τα οχτώ ανοιχτά (ναι, ανοιχτά!) δωμάτιά του. Τα κρεβάτια, το μπάνιο και η πισίνα εναρμονίζονται με το τοπίο και η αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας σας κυριεύει αμέσως. Συνδυάστε το απαραιτήτως με μία μέρα safari!

ΠΗΓΗ: metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου