Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Λίγες ώρες για την λήξη του διαγωνισμού Onewoman 2012

http://www.oneman.gr
Εδώ και μερικές ημέρες, η σειρά εμφάνισης των 100 ωραιότερων γυναικών για το 2012, είναι αλφαβητική. Κι αυτό γιατί θέλαμε την τελευταία εβδομάδα ψηφοφορίας να σας κρατήσουμε σε μία μικρή αγωνία για το ποια είναι η νικήτρια του διαγωνισμού αλλά και ποια θα είναι η τελική κατάταξη. Τι; Δεν έχεις αγωνία; Εκείνες όμως έχουν.

Η μάχη του βάθρου

Για την ακρίβεια και οι τρεις που προπορεύονταν μέχρι την
προηγούμενη εβδομάδα, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Δούκισσα Νομικού και η Νικολέττα Ράλλη, μας έχουν ρωτήσει πώς τα πάνε στον διαγωνισμό. Και η αλήθεια είναι ότι και οι τρεις τα πηγαίνουν περίφημα.

  Δεν απειλήθηκαν καθόλου τις τελευταίες ημέρες από τις Χριστίνα Μουστάκα και Όλγα Φαρμάκη, οι οποίες ακόμα παλεύουν για την τέταρτη θέση. Αλλά η διαφορά ανάμεσα στις τρεις πρώτες μετριέται σε ελάχιστες δεκάδες ψήφων. Την Κυριακή, η Έλενα Παπαβασιλείου έχασε για λίγες ώρες την πρώτη θέση από την Δούκισσα Νομικού, για να την ξανακερδίσει το ίδιο βράδυ. Με την Νικολέττα Ράλλη να τις ακολουθεί με διαφορά λίγων ψήφων. Την επόμενη ημέρα, είχαμε πάλι εναλλαγές στην κορυφή.

  Σήμερα το πρωί, η πρώτη από την τρίτη είχαν διαφορά 78 ψήφων μεταξύ τους. 13843 η πρώτη, 13765 η τρίτη, με την δεύτερη να έχει 13805. Επειδή απομένουν μόλις δύο ημέρες ψηφοφορίας (η ψηφοφορία λήγει το βράδυ της Παρασκευής), δεν θα σας αποκαλύψουμε ποια προπορεύεται.

 

Μέχρι τη δεκάδα

Από τις θέσεις 6 έως 10 υπάρχουν διάφορα κορίτσια που πλησίασαν τις πρώτες ημέρες το βάθρο αλλά δεν κατάφεραν να μείνουν κοντά στο προπορευόμενο γκρουπ. Οι Μουστάκα και Φαρμάκη απέχουν αυτή την στιγμή από την έκτη κοπέλα περίπου 5000 ψήφους.

  Το γιατί δώσατε τόσο περισσότερες ψήφους σε αυτές τις 5, δεν το πολυκαταλάβαμε και θα έπρεπε να απολογηθείτε στις Κλέλια Ρενέση, Λάουρα Νάργες, Ήβη Αδάμου, Κατερίνα Γερονικολού και Γεωργία Σάλπα που κλείνουν την δεκάδα. Η Κλέλια μπορεί να νιώθει ασφαλής στην έκτη θέση αλλά οι υπόλοιπες τέσσερις θέσεις μέχρι την 10η παίζουν σε μερικές εκατοντάδες ψήφους.

 

Οι δρομείς της τελευταίας στιγμής

Όπως ήταν αναμενόμενο, κάποιες κοπέλες άργησαν να πάρουν μπροστά στον διαγωνισμό και έχουν μείνει σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε σχέση με πέρσι. Τρανό παράδειγμα η Χριστίνα Στεφανίδη. Εντάξει, ένα χρόνο έλειψε το κορίτσι στην Ιταλία και την ξεχάσατε. Το ίδιο και οι Δήμητρα Αλεξανδράκη, Μαρία Κορινθίου, Κατερίνα Παπουτσάκη και Εύα Λάσκαρη.

  Τις αναφέρω τις συγκεκριμένες και όχι άλλες γιατί αυτές είναι που φαίνονται να κάνουν ένα δυνατό finish στην κούρσα και έχουν κερδίσει ήδη αρκετές θέσεις.

  Όπως και να 'χει, η ψηφοφορία είναι ακόμα ενεργή. Και μπορείς να στηρίξεις όποια κοπέλα θες να τερματίσει πιο ψηλά στον διαγωνισμό μας. Ακόμα και 200 ψήφοι μπορούν να πάνε μία κοπέλα από την μία δεκάδα στην άλλη και από το χάλκινο μετάλλιο στο χρυσό.

Μπες και ψήφισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου