Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Μαζί στο Μακεδονία Παλλάς Σαββίδης και Αλεξόπουλος


Voria.gr

Picture 0 for Μαζί στο Μακεδονία Παλλάς Σαββίδης και Αλεξόπουλος


Τον γνωστό επιχειρηματία – κατασκευαστή Απόστολο Αλεξόπουλο και το νέο πρόσωπο που διεκδικεί ξεχωριστό ρόλο στα επιχειρηματικά δρώμενα της Ελλάδας, τον Ιβάν Σαββίδη, φαίνεται πως πιθανότατα, εφεξής, δεν θα τους ενώνει μόνο ο ΠΑΟΚ, αλλά και επιχειρηματικές συνεργασίες.
Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πληροφορίες της Voria.gr, ο όμιλος του κ. Αλεξόπουλου, η «Δομοτεχνική», βρίσκεται σε συζητήσεις με τον κ. Σαββίδη με αντικείμενο τη συνεργασία τους για τη λειτουργία του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς».

Οι συζητήσεις αυτές άρχισαν πριν το διαγωνισμό για την προσωρινή ενοικίαση του ξενοδοχείου από τον ιδιοκτήτη ΙΚΑ- ΕΤΑΜ και συνεχίζονται και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οποία μισθώνει στην «Black & White» του Ιβάν Σαββίδη  το «Μακεδονία Παλλάς», για περίοδο ενός έτους.
Το ενδιαφέρον της «Δομοτεχνικής» για το «Μακεδονία Παλλάς» είναι γνωστό, αλλά όπως είχε δηλώσει ο κ. Αλεξόπουλος στη Voria.gr, ο όμιλος, γνωρίζοντας τις βελτιωτικές επενδύσεις που πρέπει να γίνουν στο ξενοδοχείο, μελετάει τη συμμετοχή του στον επόμενο διαγωνισμό που θα αφορά τη μακροχρόνια μίσθωση.
Όμως η «Δομοτεχνική», οπωσδήποτε μπορεί να συνεργαστεί με την «Black & White» σε αυτόν τον ένα χρόνο της προσωρινής μίσθωσης (μήπως και με μία πιο μακροχρόνια προοπτική;), αφού ο όμιλος έχει ένα ισχυρό τουριστικό βραχίονα και  με τη «Domotel» εξειδικεύεται στον ξενοδοχειακό κλάδο, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει με το κατασκευαστικό τμήμα την εκτέλεση όλων των τεχνικών εργασιών.
Έτσι, μπορούμε να δούμε τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τον νυν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να ενώνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, πέρα από την αγάπη τους για τον ιστορικό σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου