Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Αρχαιρεσίες στην Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Καπνού.

                                      Αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν χτες πρωί, Κυριακή 14 Απριλίου, στην Θεσσαλονίκη, στην Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Καπνού. Πρόκειται για την κορυφαία Οργάνωση της Ελλάδας στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι των καπνοπαραγωγών και των καπνεμπόρων της χώρας μας(με δικαίωμα ψήφου ισάξια 7 συνολικά εκπρόσωποι των καπνοπαραγωγών).
Εκ μέρους των καπνοπαραγωγών εξελέγησαν 7 εκπρόσωποι από τις συνολικά 17 Ομάδες Καπνού των καπνοπαραγωγικών περιοχών της χώρας μας, εκ των οποίων 3 από την Πιερία και ειδικότερα οι: Διονύσης Παππάς(Πρόεδρος του Αγροτικού Καπνικού Συν/σμού Πιερίας, Γιώργος Νατσιός(Πρόεδρος του ΣΠΕΚΟ Βροντούς) και Νίκος Δάγκας (Πρόεδρος της Ομάδας Καπνού Ορεινών Πιερίων). Επίσης, εξελέγησαν άλλοι 4 εκπρόσωποι στο ΔΣ απ΄ την υπόλοιπη χώρα και ειδικότερα οι: Βασίλης Μελενεκλής(από την Δράμα), Μιχάλης Τσερβίστας(από τις Σέρρες), Χουσείν Εσάτ(από την Κομοτηνή) και Γιώργος Γκουτζέλας(από την Ελασσόνα.) Τα 3 Πιερικά μέλη της νέας Διοίκησης της Διεπαγγελματικής Καπνού(οι κ.κ. Διονύσης Παππάς, Γιώργος Νατσιός και Νίκος Δάγκας)ευχαρίστησαν τους συναδέλφους τους για την εμπιστοσύνη και την επιλογή στο πρόσωπό τους.
Τέλος, να αναφερθεί πως Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Καπνού εξελέγη ο Νίκος Αλλαμανής, η δε θητεία του Οργάνου είναι 4ετής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου