Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ : ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΕΒΕΠ-ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ




  Ιδιαίτερα προνομιακές τιμές για όσους δηλώσουν συμμετοχή έως 28/06/2013


  Συνεπές και φέτος στο ραντεβού του με το επιχειρείν, το Επιμελητήριο Πιερίας ξεκίνησε τις προετοιμασίες για την 5η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας. Η Έκθεση θα διαρκέσει από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 02 Οκτωβρίου 2013 και θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης (περιοχή Ανδρομάχης). 



Με την πείρα 4 επιτυχημένων διοργανώσεων, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το συνεχώς αυξανόμενο αριθμό εκθετών και επισκεπτών (πέρυσι ξεπέρασαν τους 150 και 15.000 αντίστοιχα), το Επιμελητήριο κατάφερε ο επιχειρηματικός κόσμος της Πιερίας, αλλά και της υπόλοιπης Κεντρικής Μακεδονίας να αποκτήσει το σημείο αναφοράς του. Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση αποτελεί πλέον ένα σημαντικό οικονομικό και εμπορικό θεσμό και βασικό κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.

Γι’ αυτό το λόγο φέτος και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 5 χρόνων ουσιαστικής παρουσίας και αποτελεσματικής προβολής και ανάδειξης των επιχειρήσεων, ο πήχης ανεβαίνει ψηλότερα, η ΕΒΕΠ αναβαθμίζεται και επισήμως σε περιφερειακή έκθεση και φιλοδοξεί να αποτελέσει σταθμό για ολόκληρη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Επιμελητήριο καλεί τις επιχειρήσεις-μέλη του να συμμετέχουν στην 5η ΕΒΕΠ-Κεντρικής Μακεδονίας δίνοντας ώθηση στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και ενισχύοντας τις προοπτικές νέων συνεργασιών.

Το κόστος συμμετοχής ανά τετραγωνικό μέτρο θα είναι ιδιαίτερα προνομιακό για τα μέλη του Επιμελητηρίου που θα δηλώσουν συμμετοχή στην Έκθεση μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Πιερίας, αρμ. υπάλληλος: κα Ανδρομάχη Κολοκάτση, τηλ. 23510 47263, fax: 23510 47267 (εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου