Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Γλέντι στην Τούμπα - Αποθέωση στην πρώτη του ΠΑΟΚ


ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Περισσότεροι από 12.000 φίλοι του ΠΑΟΚ έδωσαν το παρών στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας και αποθέωσαν τον Στέφενς και τους παίκτες. Εντυπωσιασμένος δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδειξε για ακόμη μία φορά την αγάπη του προς την ομάδα. Περίπου 12.000 βρέθηκαν στην ανοιχτή προπόνηση του δικεφάλου του βορρά στην Τούμπα και αποθέωσαν τους παίκτες και τον προπονητή.





Ο Χουμπ Στέφενς άκουσε ουκ ολίγες φορές το όνομά του να γίνεται σύνθημα ενώ την τιμητική τους είχαν οι Πάμπλο Γκαρσία και Λίνο.


Στην "πρώτη" του ΠΑΟΚ βρέθηκαν οι: Γλύκος, Μελίσσας, Χακόμπο, Γιακουμής, Κατσικάς, Λόπεθ, Σαββίδης, Λόρενς, Πόζογλου, Λίνο, Βούκιτς, Κουλούρης, Γκαρσία, Β. Παπαδόπουλος, Σκόνδρας, Πόποβιτς, Αθανασιάδης, Δεληγιαννίδης, Αποστολόπουλος, Κχαρτιάντι, Γιάννου, Ποζατζίδης, Γεωργιάδης, Μωυσιάδης, Κίτσιου, Στάμου καιΤζανδάρης.


Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χουμπ Στέφενς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου:.

Για την πρώτη του εντύπωση από την ομάδα και τον κόσμο:

«Την πρώτη μέρα που ήρθα υπήρχε μια σχετική νευρικότητα. Σιγά σιγά ομαλοποιούνται τα πράγματα. Έχω εμπειρία με οπαδούς αλλά το σημερινό ήταν εντυπωσιακό. Αρκετοί διεθνείς έλειπαν και έτσι δούλεψα με αρκετούς νέους κάτι που είναι ευχάριστο για μένα».

Για τον αριθμό των παικτών που θα δουλέψει και για τις προσθήκες που χρειάζονται:

«Το μέγεθος παικτών που θα ήθελα είναι 23-24 άτομα. Τώρα έχουμε 28, χωρίς διεθνείς. Θεωρώ πολύ καλό το ότι μπορώ να δουλέψω με νέους παίκτες. Δε με πειράζει που το ρόστερ είναι μεγάλο. Είναι μια ευκαιρία για τους παίκτες να προπονηθούν με την πρώτη ομάδα. Δεν απάντησα εσκεμμένα για τις προσθήκες... Στο ρόστερ ξέρω πολύ καλά τι ιδιότητες έχουμε και ποιες λείπουν. Στην πορεία θα δω αν υπάρχει η ευκαιρία να πάρει η ομάδα κάποιο παίκτη. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να δουλέψουμε με το υπάρχον ρόστερ».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία και την κατάστασή του:

«Όλοι θα πάρουν την ευκαιρία τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν τραυματίας πολύ καιρό. Θα είμαστε προσεκτικοί γιατί ένας παίκτης σε αυτή την ηλικία και με τραυματισμό θα θέλει το χρόνο του να μπει στην ομάδα. Σήμερα ήδη φάνηκε ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και σήμερα είδατε ότι όταν ήρθε η ώρα του σουτ τον βγάλαμε. Θα είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Για το πόσο επηρεάζει το σχεδιασμό και την προετοιμασία το Τσάμπιονς Λιγκ:

«Είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Ξέρουμε το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε το καλύτερο από τη δουλειά που θα γίνει με όλους τους παίκτες».

Για το τι ομάδα να περιμένουν να δουν οι φίλαθλοι:

«Πιστεύω να μπορούμε να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Σίγουρα πρέπει να κάνει η ομάδα καλή δουλειά, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει τα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο και θα μας λείψουν πολύ οι οπαδοί μας λόγω τιμωρίας. Αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και αυτό επαγγελματικά».

Για το αν και με ποιους μίλησε στη Γερμανία προτού συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ:

«Δεν το θεώρησα αναγκαίο. Ήξερα για το ενδιαφέρον. Δεν ήθελα όμως να το εξωτερικεύσω και γιατί είχα διαμορφωμένη γνώμη για την ομάδα. Για αυτό δεν το έκανα».

Για το ποιον παίκτη θα ήθελε να φέρει στον ΠΑΟΚ:

«Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες που θα μπορούσα να φέρω. Δεν είναι μόνο τι θέλουμε εμείς, αλλά τι θέλουν και οι ίδιοι οι παίκτες. Πρέπει να είναι χαρούμενος όχι μόνο ο ΠΑΟΚ αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο που υπάρχει ένας ιδιοκτήτης σαν τον Ιβάν Σαββίδη».

Πηγή φωτογραφιών: Newsports



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου