Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α' - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 6-7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

undefinedΕντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ στο Πρωτάθλημα των "μικρών" με την κατάκτηση 4 μεταλλίων, 2 Χρυσών και 2 Αργυρών και βαθμολογική συγκομιδή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στη συγκεκριμένη κατηγορία.      Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4 Χ 80μ των Παμπαίδων αποτελούμενη από τους Κοσμά Βλάχο, Βασίλη Παπάζογλου, Βασίλη Μπαλατζή και Ηρακλή Γεωργιάδη, επιβεβαίωσε το τίτλο του φαβορί και με άριστες αλλαγές έφτασε στη νίκη.

Η Άννα Κιάφα μετά το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των Κορασίδων κατάφερε να στεφτεί Πρωταθλήτρια στην κατηγορία της στα 300 εμπόδια πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ.
Η Μαρία Κοζανίτη στα 2000μ με έξυπνη τακτική πήρε το ασημένιο μετάλλιο συντρίβοντας το ατομικό της ρεκόρ και έβαλε υποθήκη για ένα σπουδαίο μέλλον στα αγωνίσματα αντοχής.
undefined
Η σκυταλοδρομία 4 Χ 300μ Παγκορασίδων με τις Ευγενία Φρονιμοπούλου, Κων/να Ναβροζίδου, Σοφία Καραδήμου, Άννα Κιάφα, πήρε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο σε έναν αγώνα με πολύ υψηλό επίπεδο που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Ακόμα είχαμε την 5η θέση της Αλεξάνδρας Γεωργαντά, στα 2000μ, την 6η θέση του Κοσμά Βλάχου στα 80μ, την 7η θέση στη σκυταλοδρομία 4 Χ 80μ Παγκορασίδων (Σοφία Καραδήμου-Ελένη Σιδηροπούλου-Κων/να Ναβροζίδου-Ευγενία Φρονιμοπούλου), τη 10η θέση του Βασίλη Μπαλατζή στα 80μ και τη 16η θέση του Βασίλη Παπάζογλου στα 80μ
Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ πήρε την 3η θέση στη βαθμολογία των Παγκορασίδων με 66 βαθμούς, την 14η στους Παμπαίδες με 37 βαθμούς
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου