Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Η Βόλτα στα σοκάκια του Κολινδρού "Τέχνη Χρώ"

 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ                                                                                       φωτογραφίες του Ευριπίδη Θεοδοσίου.

undefined
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κολινδρού Πιερίας Νικόλαος Λούσης, προσπαθώντας όλα τα χρόνια για διαφορετικές πολιτιστικές  εκφράσεις,   καθιέρωσε μια  διαφορετική εκδήλωση στον Κολινδρό.

Η Βόλτα στα σοκάκια του Κολινδρού "Τέχνη Χρώ" στα πλαίσια του πολιτιστικού Αύγουστου,
πραγματεύεται την ιστορία και τη διαφορετικότητα της μουσικής μέσα από μια διαδρομή στα σοκάκια της πόλης.

Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν κατά την διάρκεια της βόλτας πλούσια τοπικά εδέσματα και ντόπιο τσίπουρο σε διάφορα σημεία, ενώ σε άλλα σημεία απόλαυσαν παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού κερασμένα φτιαγμένα με μεράκι και κερασμένα σε αυτούς που συμμετείχαν στο δρώμενο.

H προβολή βουβής ταινίας,  η έκθεση βιβλίου, η έκθεση σκίτσου, φωτογραφίας και μουσικές βυζαντινές, ρεμπέτικες, ροκ, ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας, ήταν μερικές από τις εκδηλώσεις που συνόδευσαν τους κατοίκους σε αυτή την διαδρομή.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κολινδρού ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το νέο δρώμενο και δίνει την υπόσχεση πως θα προσπαθεί πάντα για το καλύτερο για τον τόπο μας, τον Κολινδρό.
undefined

undefined


undefined
undefined

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου