Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Εθνικός Γαζώρου-Αιγινιακός 1-0

  Με παίκτη λιγότερο απο το 60΄ο Αιγινιακός

Με γκολ του Σλοβένου Νταβόρ Σκέριαντς ο Εθνικός Γαζώρου κέρδισε με 1-0 τον Αιγινιακό του δημοτικό γήπεδο Σερρών, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League.

Οι «μπλε» ξεκίνησαν με το δεξί στο πρωτάθλημα και πήραν τους πρώτους τρεις βαθμούς. Καλύτερος ο Γάζωρος στον αγώνα αυτό σε σχέση με το ματς με τη Νίκη Βόλου και είχε και δοκάρι στις καθυστερήσεις.

Στο 10ο λεπτό η σέντρα του Γιαζιτζόγλου, κεφαλιά του Σίκιμιτς, μπλοκάρει ο Μέλκας.

Δύο λεπτά αργότερα ένα σουτ του Δέντσα έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει άουτ. 

Στο 15ο λεπτό απευθείας φάουλ του Σίκιμιτς η μπάλα άουτ. Στο 24ο λεπτό ο Σέρντιτς θα δώσει για τον Σκέριαντς, το πλασέ του τελευταίου η μπάλα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα σουτ του Ναστέφσκι η μπάλα άουτ.

Στο 31ο λεπτό σουτ του Σκέριαντς η μπάλα στον Τόλιο. Στο 42ο λεπτό σουτ του Τζούριτς η μπάλα άουτ.

Στο επόμενο λεπτό σουτ του Μιλόσκοβιτς μπλοκάρει ο Μέλκας. Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο εντυπωσιακό σουτ του Ανέστη Παναγιωτίδη έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τόλιου. Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, αλλά ο Γάζωρος είχε την υπεροχή.


Από το 61ο λεπτό ο Αιγινιακός αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φαμπίνιο, ο διαιτητής κ.Σελεμίδης από την Πέλλα του έβγαλε την κόκκινη κάρτα για μια σκαριά στον Σέρντιτς, σκίζοντας του την φανέλα.

Στο 62ο λεπτό ο Σίκιμιτς μετά την πάσα του Ζούρκου βγαίνει προ του Μέλκα, όμως ο γκολκίπερ του Γαζώρου θα πάρει την τελευταία στιγμή την μπάλα.


Στο 75ο λεπτό ο Χατζηδημητρίου έκανε την πάσα, ο Σκέριαντς με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ για τον Γάζωρο στο πρωτάθλημα και το πρώτο του Σλοβένου. Στο 95ο λεπτό είχε δοκάρι ο Ιβάν Ναστέφσκι.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μ.Κατσαβάκης): Μέλκας, Νίρλας, Κουκόλης, Δέντσας, Ντζούριτς, Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδης (67΄ Κωνσταντινίδης), Παπαδόπουλος (79΄ Κοσμίδης), Σκέριαντς, Ναστέφσκι, Σέρντιτς (85΄ Παπαβασιλείου).


ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γ.Χατζάρας): Τόλιος, Πετκάκης, Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Δήμου (83΄ Τσουρλίνοφ), Φερνάντες, Ζούρκος (68΄ Χατζής), Φαμπίνιο, Μιλόσκοβιτς, Μιτρόφ (50΄ Κυβρακίδης), Σίκιμιτς.


 Διαιτητής: Σελεμίδης(Πέλλας)


Κίτρινες: Τζούριτς, Σκέριαντς, Παπαβασιλείου- Φερνάντεζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου