Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Βόμβες… αστεριών!


Ο Άγιαξ επικράτησε 2-1 της Μπαρτσελόνα μπαίνοντας στο κόλπο, ενώ και η Βασιλεία έκανε το… μπαμ επικρατώντας 1-0 της Τσέλσι.
Στον 5ο όμιλο, η Βασιλεία έκανε τη μεγάλη έκπληξη επικρατώντας 1-0 της Τσέλσι για να αναρριχηθεί στη δεύτερη θέση του ομίλου. Αυτό γιατί η Σάλκε έμεινε στο ισόπαλο 0-0 στη Ρουμανία απέναντι στην Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ζωντανή έμεινε η Ντόρτμουντ στη «μάχη» της πρόκρισης καθώς επικράτησε 3-1 της Νάπολι και βρέθηκε στη δεύτερη θέση με εννέα βαθμούς μαζί με τους «παρτενοπέι». Στους 12 ανέβηκε η Άρσεναλ που επικράτησε 2-0 της Μαρσέιγ, χωρίς ακόμα όμως να εξασφαλίσει την πρόκριση!
Γκέλα ολκής για την Πόρτο που έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Αούστρια Βιέννης και έτσι διατηρήθηκε ένα βαθμό μακριά από τη δεύτερη θέση και την Ζενίτ και ουσιαστικά ελπίζει σε θαύμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Ζενίτ και Ατλέτικο Μαδρίτης.
Τέλος, ο Άγιαξ μπήκε ξανά στη «μάχη» της πρόκρισης μετά τη μεγάλη του νίκη με 2-1 επί της Μπαρτσελόνα. Άνετο έργο για τη Μίλαν που επικράτησε 3-0 της Σέλτικ εκτός έδρας και έτσι όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου