Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Έχει ανοίξει η... όρεξη στον Αιγινιακό, με τον τεχνικό σύμβουλο να βάζει στόχο την τετράδα!

   cfoot2                                           Βλάχος: Στόχος μας η τετράδα

«Η ομάδα σίγουρα τη δεδομένη στιγμή έχει καλή ψυχολογία, όπως είναι φυσικό μιας και τα τελευταία θετικά αποτελέσματα συνηγορούν προς αυτή τη κατεύθυνση.
Θεωρώ πως  γενικότερα έπαιζε καλά, όμως νομίζω με τις αλλαγές  που  έγιναν απελευθερώθηκαν οι  ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα στα τελευταία παιχνίδια να συνδυάζονται οι καλές εμφανίσεις με νικηφόρα αποτελέσματα.
Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε την εικόνα της ομάδας σε αυτό το επίπεδο , να σταθεροποιήσουμε αυτή την απόδοση για να βρεθούμε και πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Όσον αφορά το εξωαγωνιστικό κομμάτι  πολλά πράγματα είναι αυτά που πρέπει να δούμε αλλά εκεί οι στόχοι είναι μακροπρόθεσμοι,  που αφορά κυρίως τη  νοοτροπία, την  οργάνωση και τις εγκαταστάσεις,  παρότι έχουν γίνει  πολλά προς αυτή τη κατεύθυνση τα τελευταία δύο χρόνια.
Επίσης, θέλουμε να φέρουμε και πολύ περισσότερο κόσμο στο γήπεδο κάτι που σημαίνει πως η ομάδα πρέπει να παίζει καλύτερο και πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο, ενώ αποσκοπούμε και στο να προωθηθούν παιδιά από την ευρύτερη περιοχή».

Σχετικά με τα καλά στοιχεία που δείχνει ο Αιγινιακός στο πρωτάθλημα, τόνισε:
 «Η ομάδα έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ με  ποδοσφαιριστές που συνδυάζουν την εμπειρία με την ποιότητα, αλλά και με πολύ βάθος το οποίο φυσικά διαχειρίζεται πολύ καλά ως τώρα η τεχνική ηγεσία.
Το γεγονός ότι  το τεχνικό τιμ είναι το ίδιο με την περσινή χρονιά παίζει σημαντικό ρόλο, διότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία και επικοινωνία και η προπόνηση γίνεται σε πολύ υψηλό επίπεδο που βοηθάει τους ποδοσφαιριστές στην εξέλιξη τους. Σίγουρα αυτός ο συνδυασμός ανεβάζει και τις απαιτήσεις από την ομάδα».

Βέβαια, ο γνωστός κόουτς έκανε αναφορά και στον μεγαλομέτοχο Γιάννη Νιώπα:
«Ο μεγαλομέτοχος τα τελευταία τρία χρόνια έχει επενδύσει πολλά χρήματα στην ομάδα και σε κομμάτι υποδομών, εγκαταστάσεων και σε οργανωτικό επίπεδο σε μια εποχή όπου ο αθλητισμός νοσεί  και οι οικονομικοί πόροι εξαφανίζονται.

Άνθρωποι  με τέτοιου είδους επενδυτικές πρωτοβουλίες είναι όλο και λιγότεροι, κάτι που σημαίνει πως αυτή  η προσπάθεια είναι απαραίτητο να υποστηριχθεί αρχικά από την τοπική κοινωνία, τη  δημοτική αρχή και τον  κόσμο και στη συνέχεια από την διοργανώτρια αρχή.
Στο παρελθόν έχουμε δει ανθρώπους με διάθεση να επενδύσουν να αποχωρούν αηδιασμένοι από χώρο . Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να προστατεύουμε τέτοιου είδους προσπάθειες αλλά και να τις διαχειριστούμε σωστά».

Τέλος, για το πώς νιώθει σε προσωπικό επίπεδο που επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια και τους στόχους από εδώ και στο εξής ανέφερε:
«Ουσιαστικά δεν αποχώρησα ποτέ από την ομάδα, η επικοινωνία μου με τους ανθρώπους της διοίκησης,  τον πρόεδρο και τους συνεργάτες του ήταν σε καθημερινή βάση.
Άλλωστε είχαμε την περσινή πετυχημένη χρονιά  και οι σχέσεις μας διατηρήθηκαν σε άριστο επίπεδο, απλά τώρα μου δίνεται η δυνατότητα να βρίσκομαι πιο κοντά στην ομάδα.  Οι στόχοι τίθενται στο ξεκίνημα της χρονιάς κανονικά, πολλές φόρες όμως επαναπροσδιορίζονται και  τα τελευταία αποτελέσματα αλλά και η εικόνα της ομάδος μας δείχνει ξεκάθαρα πως ο στόχος είναι η είσοδος στην τετράδα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου