Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην 4η Civil Defence Exhibition & Conference


Ο κ. Παντελής Αντάρ – Διευθυντής Εξαγωγών της O.E. με πελάτες.
.
Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η Νο 1 αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στην 4η Civil Defence Exhibition & Conference, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στη Ντόχα του Κατάρ, από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου 2013.

Για τρεις ημέρες η  Civil Defense Exhibition & Conference αποτέλεσε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και συγκέντρωσε κάτω από την ίδια στέγη όλο τον κόσμο του αμυντικού εξοπλισμού και των συστημάτων ασφαλείας. 
Η Civil Defense Exhibition & Conference είναι μία διεθνούς φήμης και αδιάψευστου κύρους έκθεση για όλο τον κόσμο και σκοπός της είναι να παρουσιάσει όλες τις καινοτομίες και τις νέες τάσεις αγοράς που θα επικρατήσουν στον κλάδο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι επισκέπτες της έκθεσης ανταμείφθηκαν από την διοργάνωσή της αφού το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό και για τις δύο πλευρές. 
Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., οπλισμένη με την καλύτερη διάθεση και με τις καλύτερες ιδέες της παρουσίασε τα νέα της προϊόντα, τα οποία θα συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη λύση των απαιτήσεων του κλάδου. Στο εντυπωσιακό της περίπτερο οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για την προϊόντα της, για τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζονται, για την ποιότητά τους και για τις ανταγωνιστικές τιμές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου