Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ο Πιερικός Αρχέλαος στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

          Θερμή υποδοχή από τους μαθητές και τους   εκπαιδευτικούς
Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης επισκέφθηκε την περασμένη βδομάδα ο Πιερικός Αρχέλαος, στο πλαίσιο του προγράμματός του για να γνωρίσει η νεολαία την ιστορική ομάδα της πόλης
μας, τόσο την αγωνιστική, όσο και τα τμήματα υποδομών του.
 Η υποδοχή που επεφύλαξαν οι μαθητές, οι μαθήτριες και το εκπαιδευτικό προσωπικού του σχολείου με επικεφαλής το διευθυντή του Δημήτρη Κυριακού, ήταν θερμή και ενθουσιώδης και η ωριαία αυτή επίσκεψη χαροποίησε ιδιαίτερα και τις δύο πλευρές.
 Στην αρχή ο διευθυντής του σχολείου καλωσόρισε την αντιπροσωπεία του Πιερικού Αρχελάου που αποτελούσαν ο αντιπρόεδρός του Γιάννης Πόδας, ο βοηθός προπονητής Σωτήρης Γκαβοτάσιος και οι αθλητές Θωμάς Αμπαράς, Γιώργος Ασημάκης και Βασίλης Κοντσές, που είναι και μαθητής του Μουσικού Σχολείου. 
Ο κ. Κυριακού ευχαρίστησε το σύλλογο για την επίσκεψη, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των μαθητών και για τον αθλητισμό και τέλος ευχήθηκε καλή πορεία στην ομάδα.
 Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου Γιάννης Πόδας ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την φιλοξενία και αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου, που κύρια έχουν κοινωνικό χαρακτήρα.
 Στη διάρκεια της εκδήλωσης - φιλοξενίας ο Πιερικός Αρχέλαος προσέφερε με κλήρωση μία μπάλα και ένα σακίδιο. Ακολούθως, οι μαθητές και καθηγητές μαζί με τους αθλητές έπαιξαν μπάσκετ και μοιράσθηκαν αυτόγραφα.
 Σε ανταπόδοση της επίσκεψης, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου παρακολούθησαν την Κυριακή τον αγώνα με το Αιγάλεω, δημιουργώντας ένα φανταστικό κλίμα με τα πνευστά και κρουστά όργανα και κατά γενική ομολογία, η νίκη -που αφιερώθηκε στα παιδιά αυτά- έγινε πραγματικότητα χάρη στη συμμετοχή τους.

 Τέλος, για την επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου στο δραστήριο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, ο διευθυντής του Δημήτρης Κυριακού και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, δήλωσαν:
Δημήτρης Κυριακού – διευθυντής Μουσικού Σχολείου: «Χαιρόμαστε που έχουμε σήμερα στο σχολείο μας εκπροσώπους της ομάδας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου, που αποτελεί την ένωση των δυο ιστορικών σωματείων της πόλης μας. Στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης υπηρετούμε την εκπαίδευση σε όλες τις διαστάσεις της. Πιστεύουμε στη δύναμη του αθλητισμού και προσπαθούμε καθημερινά μέσα από το μάθημα της Φυσικής Αγωγής να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας την αγάπη για τον αθλητισμό. Θέλουμε ο Πιερικός Αρχέλαος να σταθεί δυνατός στο πρωτάθλημα που συμμετέχει και να συνεχίσει να αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο δημιουργίας, που δίνει τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να στρέφονται προς τον αθλητισμό. Με πρωτοβουλία των μελών του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου θα βρεθούμε στο γήπεδο, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, για να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας».
 Κώστας Τελμετίδης - καθηγητής Φυσικής Αγωγής: «Πρέπει να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Πιερικό Αρχέλαος που πραγματικά μας έκανε την τιμή να επισκεφθεί το σχολείο μας, στο οποίο το ενδιαφέρον για τον αθλητισμό αποτελεί ένα κυρίαρχο και θετικό στοιχείο. Εδώ κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να βελτιώνουμε συνεχώς το μάθημα της Φυσικής Αγωγής, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Πάγιο αίτημα του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης είναι η διαμόρφωση του αύλειου χώρου, έτσι ώστε να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες για το μάθημα της Γυμναστικής (διαμόρφωση χώρου για μπασκέτα, μεταφορά γηπέδου βόλεϊ κλπ). Πάντως, η επίσκεψη αυτή μας έδωσε μεγάλη χαρά».
● Φωτορεπορτάζ του Νίκου Γκιμπή από την επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου