Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Μεγάλα deal στη φετινή 25η Agrotica





Η φετινή Agrotica, που «άνοιξε τις πόρτες» της στις 30 Iανουαρίου έφερε στη Θεσσαλονίκη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Η φετινή 25η Agrotica, που από την Πέµπτη 30 Ιανουαρίου «άνοιξε τις πόρτες» της, χωρίς να αποφύγει τις οργανωτικές αδυναµίες, μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά στο πρόσφατο παρελθόν και σε εκθετήριους χώρους 31.000 τ. µ., πάνω από 1.300 εκθέτες –οι 825 ξένοι- έφερε στη Θεσσαλονίκη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και οι αγρότες τους εξέπληξαν, αφού από την πρώτη κιόλας ηµέρα πληµµύρισαν τα περίπτερα.

Το αυξανόµενο ενδιαφέρον της ελληνικής, αλλά και διεθνούς αγοράς, για µικρά, ποιοτικά και ευέλικτα τρακτέρ µε χαµηλό κόστος απόκτησης και χρήσης, επιβεβαιώνουν και οι µεγάλες πρεµιέρες της φετινής Agrotica. Ανάµεσά τους ξεχωρίζει η αποκλειστική αντιπροσώπευση στην εγχώρια αγορά των τρακτέρ της International Tractors Limited µε την επωνυµία Solis (φωτό δεξιά) από την εταιρεία Terra AE µε έδρα τη Λάρισα, τα οποία αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες της έκθεσης. Πρόκειται για µια µεγάλη εταιρεία κατασκευής γεωργικών ελκυστήρων και µηχανηµάτων στην Ινδία, η οποία από το 1969 που ιδρύθηκε, έχει συµβάλει σηµαντικά στη βελτίωση της ζωής των αγροτών σ’ όλο τον κόσµο.
Η BayWA ζεσταίνει… τις µηχανές της κι από ό,τι φαίνεται αργά ή γρήγορα θα ξεκινήσει το αυτόνοµο επιχειρηµατικό της ταξίδι της στην Ελλάδα. Διαβάστε στο αναλυτικό ρεπορτάζ της Agrenda για τη γερµανική πολυεθνική, η οποία δεν µας έχει συνηθίσει σε τυχαίες κινήσεις, που προχώρησε αυτές τις ηµέρες σε µια ενέργεια που αν µη τι άλλο έχει σηµειολογική σηµασία.
Ακόμα, με στόχο την αύξηση των µεριδίων της στην εγχώρια αγορά  η θεοχαράκης ΑΕ προχωρά, σύµφωνα µε τον προϊστάµενο πωλήσεων της εταιρείας, Στέλιο Σταµατίκο, σε προσφορές των προϊόντων της, που συνιστούν µια ιδιαίτερα επιθετική πολιτική τιµών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου