Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Χωρίς φρένα η Αναγέννηση, 2-0 τον Πιερικό


Μια ανάσα από την είσοδο στα πλέι όφ της κατηγορίας παρέμεινε η Αναγέννηση Καρδίτσας μετά τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Πιερικό.
Οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη τους μετά τα διπλά επί της Ζακύνθου, της Καβάλας και του Εθνικού Γαζώρου ενώ παραμένουν αήττητοι για οκτώ αγωνιστικές.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ανήκει στους φιλοξενούμενους όταν ο Τιμόνοφ έκανε τη σέντρα στο 37' και ο Γεωργακόπουλος έκανε την κεφαλιά την οποία όμως μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Παπατολίκας.
Το σκορ άνοιξε στο 52' για τους Θεσσαλούς με τον Οικονόμου ενώ στο 80' ο Χλωρός διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, κάτω υπό τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων που φωνάζουν για οφ σάιντ.
Πιερικός: Παπατολίκας, Καραγκούνης, Καρτσαμπάς, Αποστολίδης, Ιορδανίδης, Ίτσιος (58' Μπρίτο), Μανίκας (84' Τσιρλίδης), Παπαδόπουλος (58' Παπατόλιος), Λαζαρίδης, Νικολίτσης, Ελευθεριάδης.
Αναγέννηση Καρδίτσας: Σιαράβας, Σάββας, Χατζηρίζος, Κουκούλης, Οικονόμου, Αναστασόπουλος, Καραχάλιος, Γκουγκούδης, Μπουντούρης (50' Χλωρός), Τιμόνοφ (76' Γήτας), Γεωργακόπουλος (82' Σιμώσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου