Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Τουριστικοί πράκτορες από το Ομάν σε Θεσσαλονίκη, Πιερία και Χαλκιδική!



Πηγή: Omorfa Taxidia

  • Το ενδιαφέρον της Βόρειας Ελλάδας για προσέλκυση τουριστών από τις αραβικές χώρες συνεχίζεται αμείωτο παρά τα μέχρι τώρα πενιχρά αποτελέσματα. 
  • Στα πλαίσια αυτά αποστολή τουριστικών πρακτόρων από το μακρινό και πλούσιο Σουλτανάτο του Ομάν θα φτάσει την Θεσσαλονίκη στις 10 Απριλίου για τετραήμερη επίσκεψη. 
  • Θα αποτελείται από δέκα περίπου άτομα, όλοι τους προσκεκλημένοι του τουριστικού γραφείου Silver Holidays, που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται έντονα στην προσέλκυση τουριστών από τα ανατολικά της χώρας. Το ταξίδι γίνεται χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των Τουρκικών αερογραμμών. 
  • Στο τετραήμερο αυτό ταξίδι οι τουριστικοί πράκτορες του Ομάν θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν όχι μόνο την Θεσσαλονίκη αλλά και την Πιερία και την Χαλκιδική. Θα δουν τα σημαντικότερα αξιοθέατα, θα επισκεφτούν ξενοδοχεία ενώ το Σάββατο 12 Απριλίου θα συναντηθούν κατ' ιδίαν κατά την διάρκεια ενός workshop, με ξενοδόχους και τουριστικούς πράκτορες της Βόρειας Ελλάδας. 
  • Είναι η δεύτερη προωθητική ενέργεια της Βόρειας Ελλάδας στον Ομάν καθώς πριν από ένα περίπου χρόνο αποστολή τουριστικών πρακτόρων και ξενοδόχων από την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική πήγαν στο Ομάν για ανάλογες επαφές (φώτο) με την τοπική τουριστική αγορά. Το ταξίδι εκείνο είχαν οργανώσει οι Τουρκικές Αερογραμμές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου