Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ορκίστηκε ο Βαγγέλης Λαγδάρης και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού




Με επισημότητα και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Βαγγέλη Λαγδάρη και του Δημοτικού Συμβουλίου, που σηματοδοτεί την αρχή της νέας διοίκησης στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού. Η νέα δημοτική αρχή δεξιώθηκε πλήθος δημοτών, καθώς και εκπροσώπους της πολιτικής, αυτοδιοικητικής και στρατιωτικής εξουσίας από το σύνολο του νομού Πιερίας.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος κ. Λαγδάρης, μετά το πέρας της ορκωμοσίας που πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος, «με αυτή τη σημαντική μέρα για μας και για το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού, ξεκινά μια νέα δημοτική περίοδος που θα κινηθεί σε ένα δύσκολο περιβάλλον, από τη στιγμή που τα τελευταία χρόνια η ελληνική κοινωνία διέρχεται μια σοβαρή δομική κρίση. Η νέα δημοτική αρχή πρέπει να αρπάξει όλες τις ευκαιρίες για να αξιοποιήσει τα πλούσια συγκριτικά πλεονεκτήματα της».

Παρόντες στην τελετή ορκωμοσίας ήταν η βουλευτής ΝΔ Πιερίας Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, εκπρόσωπος του Υφυπουργού Παιδείας Κώστα Κουκοδήμου και τοπικοί φορείς. Με συγκίνηση απηύθυνε χαιρετισμό και ο απερχόμενος Δήμαρχος Βαγγέλης Πολύζος, ευχόμενος στο νέο Δήμαρχο και όλους τους νεοεκλεγέντες ό,τι καλύτερο, για το καλό του τόπου.

Στην σύντομη ομιλία του νέος Δήμαρχος στάθηκε στο ότι η διοίκηση θα στηριχθεί «στη συλλογικότητα, στη διαβούλευση, στη συμμετοχή, σε όλες τις υγιείς δυνάμεις που θέλουν να πραγματικά να προσφέρουν. Όλοι μαζί θα φτάσουμε το Δήμο εκεί που θέλουμε. Χρειάζεται να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και τότε να είστε σίγουροι ότι θα πορευτούμε σε μια δημιουργική πενταετία».










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου