Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ : Συνέντευξη τύπου του πρώτου διεθνούς κυπέλλου για άνδρες

. Συνέντευξη τύπου με την ευκαιρία του πρώτου διεθνούς κυπέλλου για άνδρες κάτω από 15 ετών, παραχωρήθηκε στον Κολινδρό. Η διοργάνωση είναι η μετεξέλιξη του διεθνούς καμπ των τελευταίων 13 χρόνων, ενώ πριν από αυτό διεξαγόταν για τέσσερα χρόνια αμιγώς,

Πρώτος τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος του Δημοτικού Φορέα Πολιτισμού, Αθλησης, Περιβάλλοντος και Οικογενειακής Υποστήριξης (ΔΗ.ΦΟ.ΠΑ.ΠΟΥ.) του Δήμου Πύδνας Κολινδρού και πρώην Δήμαρχος Κολινδρού Γιώργος Καλύβας, ο οποίος καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και τόνισε πως είναι ιδιαίτερη τιμή η παρουσία τους.



Ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, Ευάγγελος Πολύζος, ανέφερε ότι το αθλητικό αυτό γεγονός θα συμβάλει στην στενή φιλία μεταξύ της Ελλάδας και της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας που συμμετέχουν. Στην συνέχεια δήλωσε: «Η ιδέα για την καθιέρωση του καμπ δόθηκε πριν από 17 χρόνια από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και από τότε συνεχίζεται κάθε χρόνο.

Ελπίζω και η νέα δημοτική αρχή να συμβάλει στην συνέχιση αυτής της διοργάνωσης παρά τα μεγάλα προβλήματα λόγω της κρίσης.  Εύχομαι του χρόνου και κάθε χρόνο να γίνεται ακόμη καλύτερη. Δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της που έδωσαν πολλά για την προβολή του αθλητικού κέντρου αλλά και της Πιερίας και της πατρίδας μας».
Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ Αντώνης Παπαγιαννούλης δήλωσε ότι πέρασαν 17 χρόνια από την λειτουργία του καμπ και του αθλητικού κέντρου. Ευχαρίστησε τους δημότες και τόνισε ότι είναι σίγουρος πως η νέα δημοτική αρχή θα συνεχίσει την προσπάθεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου