Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΣΤΑΝΗ : Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΑΛΛΑ...ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΤΕ!

http://lefteria.blogspot.gr


   Η γιατρός πήρε μετάθεση για το περιφερειακό ιατρείο της Παλιόστανης Πιερίας του δήμου Πύδνας - Κολινδρού. Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κώστας Θεοχάρης και οι κάτοικοι του χωριού ετοιμάζονταν χαρούμενοι να την υποδεχτούν, αλλά η γιατρός δεν έφτασε ποτέ στην Παλιόστανη, γιατί... 
εν τω μεταξύ ο διευθυντής του κέντρου υγείας Αιγινίου έκρινε ότι η ιατρός πρέπει να ενταχθεί στο ιατρικό δυναμικό του κέντρου, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Παλιόστανη.
Όπως ανέφερε στη lefteria ο πρόεδρος της Παλιόστανης κ. Θεοχάρης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον διευθυντή του κέντρου υγείας Αιγινίου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί και να τον καλέσει να τηρήσει την απόφαση της μετάθεσης, αφού όπως τονίζει η γιατρός πήρε μετάθεση για το περιφερειακό ιατρείο του χωριού του, μια περιοχή που έχει άμεση ανάγκη από γιατρό, μιας και έχει πολλούς ηλικιωμένους κατοίκους που δυσκολεύονται να μετακινηθούν σε άλλα μέρη, όταν έχουν ανάγκη από γιατρό, αλλά ο διευθυντής του κέντρου υγείας, ήταν ανένδοτος στην απόφαση του η γιατρός να ενσωματωθεί στο δυναμικό του Κ.Υ. Αιγινίου.
 Ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος, εάν ο διευθυντής δεν αλλάξει σύντομα γνώμη, να φέρει το σημαντικό για το χωριό του θέμα μέχρι τον υπουργό υγείας και όπως είπε, δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να μείνει με σταυρωμένα χέρια ούτε αυτός, ούτε οι κάτοικοι του χωριού, προκειμένου να προασπίσουν τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου