Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Εντυπωσιακή ήταν εμφάνιση των «ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ» στον αγώνα ΜΤΒ στο Κιλκίς


Εντυπωσιακή ήταν εμφάνιση των «ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ»   στον αγώνα ΜΤΒ  που έγινε
στις  26-10-2014 στο Κιλκίς. Οι κορυφαίοι ποδηλάτες ΜΤΒ της Πιερίας που υποστηρίζουν και υποστηρίζονται από : =Αθλητικό Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Εξοχής , ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΑΑΛΑΙΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ και φυσικά τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ  τερμάτισαν πολύ άνετα και χωρίς καμία δυσκολία στον αγώνα ΜΤΒ που γίνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Κιλκίς με την υποστήριξη του Δήμου και άλλων  τοπικών εθελοντικών ομάδων.


Παρά τις αντίξοες συνθήκες  το κρύο και την λάσπη, οι καλύτεροι ποδηλάτες ΜΤΒ  της  Πιερίας  εκπροσώπησαν αντάξια,  το πολύ μεγάλο όνομα που είχε στην ποδηλασία  (και συνεχίζουν να κρατάνε οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ) στο Πανελλήνιο! Αξίζει να σημειώσουμε έτσι για τυπικούς λόγους  ότι όλοι οι  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ποδηλάτες που έτρεξαν ήταν ερασιτέχνες ,χωρίς δελτίο αθλητή σε κάποιο σύλλογο!

Με τον άνετο τερματισμό τους μέσα στην πρώτη δεκαπεντάδα ανάμεσα  από 80 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα αλλά και από την Βουλγαρία και την Σερβία ,δείχνουν το υψηλό επίπεδο που έχουν. Το βασικότερο είναι πως οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ είναι μια τεράστια παρέα ποδηλατών και ποδηλατισσών όχι  μόνο από  την Πιερία αλλά και από όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο) ,που αγαπάνε την ποδηλασία ,την φύση και  την καλή παρέα πάνω από όλα !
ΜΗΛΙΩΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου