Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΣ ΝΕΦΕΛΕΣ – ΜΕΑΟ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ(ΓΥΝ) 3-1



DSC_0008
Print Friendly

Έδειξε χαρακτήρα η γυναικεία ομάδα ΝΕΦΕΛΕΣ στο εντός έδρας παιχνίδι με την αντίστοιχη του ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, όπου παρότι ισοφαρίστηκε προσωρινά, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και επικράτησε 3-1.

DSC_0010

DSC_0005
Γήπεδο: Ανδρομάχης  – Αγωνιστική Γ΄Κατηγορίας Γυναικών
Διατητής: Λεωνίδας Στυλιανός (Τρικάλων)
Βοηθοί: Τότης Ευθύμιος – Τσακνής Παναγιώτης (Τρικάλων)
Γκολ: Σκαμπαρδώνη 2 , Τριγωντζή / Κάτη
Αξίζει να επισυμανθεί το γεγονός πως και τα τέσσερα τέρματα επιτεύχθηκαν από στημένες φάσεις.
Η ομάδα των Νεφελών προηγήθηκε στα μέσα του Α΄ημιχρόνου με το εύστοχο πέναλτι της Σκαμπαρδώνη 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος και σε διάστημα ενός λεπτού σημειώθηκαν δυο τέρματα (ένα για κάθε ομάδα). Η Κάτη Φανή σημείωσε το 1-1 με ωραία εκτέλεση φάουλ και αφού προηγουμένως η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι ενώ στην αμέσως επόμενη φάση σκόραρε η Τριγωντζή παίρνοντας το ριμπάουντ σε ασθενή απόκρουση της Μπάτσκου σε δυνατό φάουλ έξω από την περιοχή της Σκαμπαρδώνη.
Το τελικό 3-1 σημείωσε η Σκαμπαρδώνη με απευθείας χτύπημα φάουλ
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΠΣ ΝΕΦΕΛΕΣ(Σαββίδου Ανθούλα-Δαυιδόπουλος Ντίνος): Γρεβενίτη Μ, Μιχαηλίδου Π, Πολυχρονιάδου Ε, Ρίζου Θ, Κουκουστρίκα Π, Τασούλα Χ (82΄Παραστατίδου), Σκαμπαρδώνη Α, Μουρατίδου Μ (62′ Ασιχίδου), Ναβροζίδου Μ, Τριγωντζή Ι, Κάργα Μ(54΄Αναγνωστοπούλου)
ΜΕΑΟ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ(ΓΥΝ)(Μάϊνου Φιλοθέη): Μπάτσκου Σ, Χαραλαμπίδου Θ, Κάτη Φ, Τσαμπάζη Φ, Χαρίση Φ(62΄Δόσιου), Ζήκου Ε, Κατσουμπάκη Α, Βασιλείου Β, Τσαμπάζη Α, Πατρίκη Α, Πέϊκου Μ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δημήτρης Σκαμπαρδώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου