Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Μήνυμα και Ευχές για το Νέο Έτος 2015 του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου Πύδνας- Κολινδρού


Μήνυμα και  Ευχές για το Νέο Έτος  2015

του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,
Ο ερχομός του Νέου Έτους αποτελεί για όλους μας μια τυπική αλλά συγχρόνως και μια ουσιαστική ευκαιρία, ώστε να σχεδιάσουμε καλύτερα το αύριο, να ανανεώσουμε τις ψυχικές και πνευματικές μας δυνάμεις και να αναστοχαστούμε τις αξίες και τις παραδόσεις μας, πάνω στις οποίες αυτός ο τόπος στήριξε την ιδιαιτερότητα του ελληνικού πολιτισμού και τη διαχρονικότητα της φυλής μας.
Οφείλουμε και εμείς σήμερα μέσα στις δύσκολες συνθήκες να σταθούμε με γενναιοφροσύνη και αυτογνωσία και να αναζητήσουμε, ατομικά και συλλογικά, τους τρόπους και τα μέσα που θα δώσουν ένα διαφορετικό νόημα στη ζωή μας και θα συνθέσουν το όραμά μας για έναν κόσμο καλύτερο με περισσότερη αγάπη, ευαισθησία και φροντίδα ιδίως για εκείνους από τους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας. Μια τέτοια στάση άλλωστε εμπλουτίζει τη ζωή με μια υψηλής ποιότητας ανθρωπιά που τη γονιμοποιεί και το φιλάνθρωπο πνεύμα των άγιων αυτών ημερών και της χριστιανοσύνης.

Εύχομαι το Νέο Έτος να συνεγείρει τις καρδιές μας και την πίστη μας για ένα ελπιδοφόρο αύριο και να χαρίζει σε όλους σας εσωτερική γαλήνη και πληρότητα, υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

ΕΥΧΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
Κ. ΚΑΚΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ


Εύχομαι σε όλο το εργατοτεχνικό και διοικητικό προσωπικό του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχισμένο το 2015.

Επίσης Χρόνια Πολλά σε όλους τους συνδημότες και φίλους του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου