Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ευχές της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και των περιφερειακών συμβούλων της Π.Ε.Π. για το νέο έτος



Το νέο έτος πλησιάζει και το 2015 έρχεται να μας βρει σε μία περίοδο ταραγμένη, με πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις να βρίσκονται προ των πυλών. Ας υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία και ελπίδα, ώστε να καταφέρουμε να ατενίσουμε δυναμικά το μέλλον μας, για εμάς τους ίδιους, αλλά κυρίως για χάρη των παιδιών μας, στα οποία ανήκει η επόμενη μέρα.

            Το 2015 ας αποτελέσει μία χρονιά πολιτικής και κοινωνικής ηρεμίας και σταθερότητας, μία χρονιά δημιουργική, αποτελεσματική, στην οποία θα καταφέρουμε να θέσουμε γερά θεμέλια για την πολυπόθητη ανάπτυξη και πρόοδο σε όλους τους τομείς με τη δύναμη του Θεού να μας χαρίζει προπαντός υγεία για να είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε τόσο στα καθήκοντά μας, όσο και στις καθημερινές αντιξοότητες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.
            Εγώ, ως Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, αλλά και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και οι συνεργάτες μου, ευχόμαστε καλό και ευλογημένο Νέο Έτος σε όλους μας. Ας έχουμε αγάπη, δύναμη και πίστη, ότι καλύτερες μέρες θα έρθουν για όλους!

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!
                                       
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Ε.Π.

Σοφία Μαυρίδου

Απόστολος Τζόβας
Στέφανος Μπιτόπουλος
Αριστείδης Αγγέλου

Δημήτρης Τσιμήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου