Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Αιγινιακός – Εθνικός Σερρών 2-0



Σημαντική νίκη με 2-0 πανηγύρισε ο Αιγινιακός κόντρα στον Εθνικό Σερρών, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Πιερίας για να παραμείνει στην κατηγορία.

Σκόρερ και των δύο τερμάτων και κορυφαίος του αγώνα ο Κυνηγόπουλος. Ο νεαρός επιθετικός των γηπεδούχων με κοντινό σουτ στο 22’ έβαλε μπροστά την ομάδα του.




Ωστόσο δεν περιορίστηκε σε αυτό. Σε περίπου ανάλογο χρονικό σημείο στο δεύτερο ημίχρονο, στο 68’, ο Κυνηγόπουλος πήρε την μπάλα από τον νεοαποκτηθέντα Γουέλκαμ και πλάσαρε για το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς από τους αντιπάλους τους και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και τρίτο τέρμα, αλλά η κεφαλιά του Λιόλιου σταμάτησε στο δοκάρι του Μαργαρίτη.

Αιγινιακός (Στ. Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπερτέν, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Ζούρκος, Πέντα, Ρίκκα, Κυνηγόπουλος, Γουέλκαμ.

Εθνικός Σερρών (Ντ. Κοκότοβιτς): Κραβαρίτης, Κωφοκώτσιος, Δέντσας, Κορνελάτος, Ναστέφσκι, Κουκόλης, Μαρίνου, Σαββίδης, Μερεσιώτης, Κοντσίδης, Λαζαρίδης.

http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου