Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ολοκληρώθηκε η παραλαβή εκλογικών σάκων από τους δήμους


Σε πλήρη ετοιμότητα είναι οι τρείς δήμοι της Πιερίας για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αφού χθες ολοκληρώθηκε και η παραλαβή των σάκων με το εκλογικό υλικό.


Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι παραδόθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στο Δημαρχείο Κατερίνης οι σάκοι που προορίζονται για τα εκλογικά τμήματα του δήμου. Οι υπάλληλοι τακτοποίησαν όλο το παραληφθέν υλικό στο ισόγειο του Δημαρχειακού Μεγάρου, απ' όπου κάθε δικαστικός αντιπρόσωπος θα παραλάβει το σάκο που αντιστοιχεί στο τμήμα όπου έχει οριστεί. Η παραλαβή θα ξεκινήσει από αύριο το πρωί, στις 8 μέχρι τις 3 το μεσημέρι, ενώ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, με έναρξη στις 8 το πρωί μέχρι την ολοκλήρωση της παράδοσης και του τελευταίου σάκου.
Στο μεταξύ, έχουν ήδη παραδοθεί στους δήμους Δίου-Ολύμπου και Πύδνας-Κολινδρού οι αντίστοιχοι σάκοι, οι οποίοι περιλαμβάνουν ψηφοδέλτια και τη σχετική νομοθεσία. Από τους δήμους οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα παραλάβουν επίσης τις εκλογικές σφραγίδες και οδηγίες.

Σημειώνεται ότι τα εκλογικά τμήματα στην Πιερία είναι συνολικά 233, από τα οποία τα 149 βρίσκονται στο δήμο Κατερίνης, τα 47 στο δήμο Δίου-Ολύμπου και 37 στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού. Από τα 233 τμήματα, τα 59 συμμετέχουν στο ασφαλές σύστημα μετάδοσης αποτελεσμάτων SRT.
 
Olympiovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου