Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Απόστολος Γκλέτσος από την Κατερίνη: «Ούτε δεξιά ούτε αριστερά.

 Στο επίκεντρο μόνο ο άνθρωπος»


Στην πόλη της Κατερίνης βρέθηκε χθες το μεσημέρι ο Πρόεδρος του κόμματος «Τελεία» Απόστολος Γκλέτσος, στο καφέ Clocks , στο πλαίσιο σειράς επαφών με υποψηφίους του κόμματος και πολίτες στη Β. Ελλάδα.
Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στο κάλεσμα του προέδρου προκειμένου να συζητήσουν μαζί του και ν ανταλλάξουν απόψεις για μείζονα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και της καθημερινότητας.

Φιλικός, ευγενικός και κοινωνικός όπως πάντα ο πρόεδρος της «Τελείας» συνομίλησε με πολίτες όλων των ηλικιών απάντησε σε ερωτήσεις.
Θέματα στα οποία αναφέρθηκε είναι οι πολιτικές εξελίξεις, το μέλλον της χώρας στην ευρωζώνη, οι σταθμοί διοδίων, η τοπική αυτοδιοίκηση κα.
Ο κος Γκλέτσος εξαπέλυσε τα βέλη του στην κυβέρνηση λέγοντας ότι ο Σύριζα είναι κάτι σαν βαλβίδα εκτόνωσης της αγανάκτησης του κόσμου με σκοπό να διατηρηθεί η υπάρχουσα πολιτική σκηνή.
«Δυστυχώς η κυβέρνηση προσποιείται ότι διαπραγματεύεται αλλά στην πραγματικότητα έχουν συμφωνηθεί τα πάντα με τους δανειστές ως και την τελευταία λεπτομέρεια ,πράγμα που άρχισε να φαίνεται σιγά σιγά και θα αποδειχτεί στην πορεία» τόνισε.
Επίσης, επανέλαβε για ακόμη μια φορά τη θέση του κόμματος ότι η πατρίδα μας θα προχωρήσει μπροστά μόνο με πολυκομματικές κυβερνήσεις κυρίως μικρών κομμάτων και πολυφωνία στη Βουλή.
Ο πρόεδρος του κόμματος «Τελεία» πρότεινε οι βουλευτές να εκλέγονται μόνο μέχρι δύο φορές και μετά να αποχωρούν από την πολιτική σκηνή. Το ίδιο πρέπει να γίνεται και για τους δημάρχους. Ο ίδιος δήλωσε ότι μετά τη λήξη της θητείας του δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για δήμαρχος.
Αναφερόμενος στο συνέδριο του κόμματος που θα γίνει στις 25 και 26 Απριλίου στη Στυλίδα είπε ότι εκεί θα γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη της κεντρικής επιτροπής του κόμματος αλλά και αρχηγού με μυστική ψηφοφορία.
Τέλος ο κ. Γκλέτσος δήλωσε ότι με ανιδιοτέλεια και εργατικότητα θα ήταν δυνατόν να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η χώρα μας. 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου