Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ : ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ


   Την Παρασκευή 1η Μάη, οι εργαζόμενοι όλης της Ελλάδας γιορτάζουμε και τιμούμε την κορυφαία μέρα της εργατικής μας τάξης, την Εργατική μας Πρωτομαγιά. Τη γιορτάζουμε και την τιμούμε με 24ωρη απεργία.
Οι... 

εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι πληρώσαμε πολύ σκληρά τις μνημονιακές πολιτικές λιτότητας, με την οικονομική και κοινωνική κρίση να μας έχει οδηγήσει στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στην ποδοπάτηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειάς μας.
Αυτή η Πρωτομαγιά μας βρίσκει να διεκδικούμε την ανατροπή των μνημονιακών μέτρων και την πλήρη επαναφορά του θεσμού των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
Αυτή η Πρωτομαγιά μας βρίσκει να αγωνιζόμαστε για την ανάκτηση όλων των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων των εργαζομένων, που τόσο βίαια καταλύθηκαν τα τελευταία χρόνια.
Ο συμβολισμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς ως ημέρα μνήμης και τιμής στους αγώνες και τις θυσίες της εργατικής μας τάξης παραμένει ιδιαίτερα επίκαιρος.
Απευθύνουμε προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους του Νομού μας και τους καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή Συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Μάη στις 10 το πρωί, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.

Κατερίνη, 27/4/2015
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου