Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Εντατικοποίηση των εργασιών για την ολοκλήρωση του έργου «Συντήρηση δρόμου Κατερίνης-Νέου Νοσοκομείου» από την Π.Ε Πιερίας


     


Εντατικοποιούνται οι εργασίες για την παράδοση του έργου «Συντήρηση δρόμου Κατερίνης-Νέου Νοσοκομείου» από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. Το έργο προϋπολογισμού μελέτης 200.000,00 €, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ΠΚΜ και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου  του 2015.


Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η συντήρηση τμήματος της 4ης Επαρχιακής οδού Κατερίνης-Μοσχοποτάμου και συγκεκριμένα του τμήματος της οδού από τη συμβολή (φανάρια) της 4ης Επαρχιακής οδού με την οδό Ν. Πλαστήρα στο ύψος της Κατερίνης και μέχρι το ύψος του Νέου Νοσοκομείου, συνολικού μήκους 5 χιλιομέτρων.

Μέχρι στιγμής,  έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών επιφανειών οδοστρώματος, οι εργασίες καθαρισμού και διανοίξεων χωμάτινων τάφρων καθώς και οι εργασίες πλακοστρώσεων του πεζοδρομίου έμπροσθεν του 2ου ΕΠΑΛ στο Ν. Κεραμίδι, ενώ υπολείπονται  εργασίες κατασκευής τεχνικών έργων (σωληνωτών οχετών), τοποθέτησης πινακίδων, αποκατάστασης στηθαίων ασφαλείας οδού καθώς και εργασίες διαγραμμίσεως της οδού σε όλο το μήκος μέχρι το ύψος του νέου Νοσοκομείου.

«Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση που εντάσσεται στις στοχευμένες ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για ανάπτυξη της περιοχής και βελτίωση των υποδομών τόσο πρωτίστως  για την ασφάλεια των πολιτών όσο και για τη διευκόλυνση και βελτίωση της καθημερινότητάς τους», ανέφερε  η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.


 Σοφία Μαυρίδου: «Οδική ασφάλεια και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών προτεραιότητα της Π.Ε.Πιερίας»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου