Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ


Σε ευχάριστο και ένθερμο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. Στο Δημοτικό Στάδιο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ»
οι παίκτες του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ, παλιοί και νέοι, έδωσαν το πρώτο φετινό τους ραντεβού. και ορεξάτοι, γεμάτοι ενέργεια και διάθεση υποσχέθηκαν ότι και η φετινή χρονιά θα έχει ως κύριο πρωταγωνιστή τον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ.



Κατά την έναρξη πραγματοποιήθηκε αγιασμός, παρόντος του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Αιγινίου κου Τάσου Λούκα, του Προέδρου του ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Μπάσκετ κου Νίκου Μπογιατζή, των παικτών και προπονητών, της διοίκησης και πλήθους φίλων της ομάδας.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Αιγινιακού κος Καρανικόλας πήρε τον λόγο και μίλησε στους παίκτες, εκφράζοντάς τους την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια της διοίκησης προς αυτούς, ενώ τους ευχήθηκε και καλή αθλητική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.
Ακολούθησε η έναρξη της προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του προπονητή  Γιώργου Φοιρού καθώς και του γυμναστή  Γιώργου Λιόλιου.

http://pieriki.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου