Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Βυζαντινό κάστρο της Αρχαίας Πύδνας στο Μακρύγιαλο : «Ελένη Τσαλιγοπούλου & boğaz musique»


              Συναυλίες καλοκαίρι 2015 


                                  ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:    Hasapetis
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 24/07/2015 το 1ο Φεστιβάλ πολιτισμού και παράδοσης ΠΥΔΝΕΙΑ 2015 στην Αρχαία Πύδνα Μακρυγιάλου που διοργάνωσε ο Φιλανθρωπικός Πολιτιστικός σύλλογος Μακρυγιάλου Η Στέγη της Αγάπης.
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το χώρο για να παρακολουθήσει τη μοναδική Ελένη Τσαλιγοπούλου που με την εξαιρετική φωνή της ξεσήκωσε το κοινό χαρίζοντας μια ποιοτική βραδιά που θα μείνει σε πολλούς αξέχαστη. Με την ξεχωριστή αισθητική της  και σε συνάρτηση με τη σπουδαία μπάντα της   χάρισαν στον κοινό στιγμές μαγικές και ονείρου. Με φρέσκο σαρωτικό ήχο , που κάλυπτε ευρηματικά την απόσταση από την παράδοση έως τον ηλεκτρισμό και την pop διάσταση των σύγχρονων μεγάλων επιτυχιών της , η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι  bogaz musique μας οδήγησαν σ΄ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι σε ήχους και αισθήσεις. Η αισθαντική ερμηνεία της  , ο τρόπος που επικοινωνούσε με το κοινό της , η νέα της ηχητική προσέγγιση, η επιλογή των τραγουδιών και οι εκπλήξεις στη σύνδεση της μουσικής με την ποίηση, μας χάρισαν μια απολαυστική , καλοκαιρινή συναυλιακή βραδιά. Το κοινό την αποθέωσε και αυτή συγκινημένη τόνισε πως θα της μείνει αξέχαστη αυτή η συναυλία σ΄αυτόν τον υπέροχο τόπο.
Το φεστιβάλ τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Σκούφα Μπέτυ, ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. κ. Μπέης Δημήτριος, ο περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας κ. Αγγέλου Αριστείδης , ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού κ. Λαγδάρης Ευάγγελος , οι Αντιδήμαρχοι του Δ. Πύδνας- Κολινδρού κ. Αβραμίδης Κωνσταντίνος , Νικολοπούλου Βασιλική και Τουλούπας Νικόλαος, ο δημοτικός  σύμβουλος του Δ. Πύδνας- Κολινδρού κ. Καζάς Παναγιώτης , η  πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μακρυγιάλου κ.Αβραμίδου Μαρία και εθελοντές από το κοινωνικό ιατρείο.
Η οργάνωση  ήταν άψογη και δε δημιουργήθηκε συνωστισμός ούτε στην έναρξη της συναυλίας ούτε και στη λήξη αυτής. Οι εθελοντές  μας εργάστηκαν με  συνέπεια και  αίσθημα ευθύνης  και η  βοήθεια τους ήταν πολύτιμη  για την επιτυχή διεξαγωγή του , γι αυτό   και ο πρόεδρος με το Δ.Σ του συλλόγου θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν  να πετύχει η διοργάνωση.
Η βραδιά έκλεισε με την υπόσχεση να επαναληφθεί και του χρόνου. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τιμήσατε και τις δύο ημέρες του Φεστιβάλ.

                                                                                    Με τιμή  το Δ.Σ.








 

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου