Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ +4 ΜΑΤΣ SUPER LEAGUE, ΣΗΜΕΡΑ -ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΟΚ-ΑΕΚΜετά τα τρία ματς που άνοιξαν χθες την αυλαία της 4ης αγωνιστικής του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Super Leage, σήμερα διεξάγονται τα υπόλοιπα πέντε, με κυρίαρχο το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, στο οποίο ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ

Το δεύτερο μέρος της 4ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα στις 16:00 οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν στο «Απόστολος Νικολαϊδης» το Λεβαδειακό. Ο αγώνας θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη και Διονύση Στρούμπου. 
Στις 18:15 θα ακολουθήσουν τρεις αναμετρήσεις. Ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο, σ’ έναν αγώνα που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Γιώργου Βασιλείου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο με τον αγώνα να προβάλλεται από το Novasports 4 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ των Βαγγέλη Πήχα και Αποστόλη Λάμπου. Στη Κομοτηνή ο Πανθρακικός θα υποδεχθεί την ΑΕΛ Καλλονής. Το παιχνίδι θα προβληθεί από το Novasports 6 σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ Ευγένιου Δαδαλιάρα και Νίκου Γαβαλά.

Τέλος, το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή των Άγγελου Στυλιάδη και Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη, Μανώλη Βογιατζάκη, Γιώργου Αργυρόγλου και Γιάννη Πάγκου.

Το ντέρμπι θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα μεταδοθεί και σε επανάληψη στις 00:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου