Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Επίσκεψη του Προξένου της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας


Με τον Πρόξενο της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Oleksandr Voronin, συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015.


Στο πλαίσιο μιας παραγωγικής συζήτησης αναπτύχθηκαν οι προοπτικές σύναψης συνεργασιών σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, όπως είναι το εμπόριο, ο τουρισμός, ο πολιτισμός, οι επενδυτικές και εξαγωγικές δυνατότητες καθώς και το ενδεχόμενο αδελφοποίησης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ενημέρωσε τον κ. Oleksandr Voronin για το πρόγραμμα και τις δράσεις που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για την ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής, ορεινής και παραθαλάσσιας. Παράλληλα, έθεσε επί τάπητος τη δυνατότητα προβολής της Πιερίας ως τον ιδανικό 12μηνο πολυθεματικό τουριστικό προορισμό στην Ουκρανία.

Ο Ουκρανός Πρόξενος ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή που έτυχε από την Αντιπεριφερειάρχη και τους συνεργάτες της αλλά και για τη γνωριμία και την ουσιαστική συνάντηση που είχαν, επισημαίνοντας ότι αποτελεί την απαρχή συνεργασιών εμπορικών, επιχειρηματικών κ.α.

Στο τέλος της επίσκεψης  ως ανάμνηση της συνάντησης, η κ. Μαυρίδου  και ο κ. Oleksandr Voronin αντάλλαξαν αναμνηστικά  δώρα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου