Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πιερίας :Εκδήλωση κοπής πίτας




Με αξιοσημείωτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πίτας που διοργάνωσε η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας την Παρασκευή που μας πέρασε στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ελιά» με καλεσμένο ομιλητή το μέλος της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ Θανάση Χειμωνά.
Στην αίθουσα παρευρέθηκαν παλαιοί και νέοι φίλοι του ΠΑΣΟΚ για να υποδεχθούν μαζί το νέο «πολιτικό» έτος, με την προτροπή του Γραμματέα της Ν.Ε. Χρήστου Τζιουβάρα αυτό να είναι ένα έτος το οποίο δεν θα περιμένουμε να διαμορφωθεί από μόνο του ή μόνο μέσα από ευχές, αλλά ένα έτος στο οποίο θα δώσουμε εμείς σχήμα μέσα από τις πρωτοβουλίες μας, τις δράσεις μας και τα έργα μας.
Στην εισαγωγική του ομιλία, ο Γραμματέας έκανε μία σύντομη αναδρομή της «πορείας του ΠΑΣΟΚ στην έρημο» και την προσπάθεια ανασύνταξης που βρίσκεται σε εξέλιξη, υπερτόνισε την ανάγκη για κάποιες αλλαγές στην λειτουργία του κόμματος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Πιερία που όπως είπε είναι ένας τόπος που, ενώ εγγενώς δεν στερείται τίποτα, ωστόσο έχει βαλτώσει, οικονομικά και κοινωνικά μέσα από την αδυναμία του να δώσει χώρο ανάπτυξης στις δημιουργικές του δυνάμεις, και πολιτικά μέσα από τον λαϊκισμό και πολιτικαντισμό των τοπικών του παραγόντων.
Αναφέρθηκε, τέλος, στην βούληση της Ν.Ε., μέσα από θεματικές ενότητες, να αποκτήσει μία καθαρή εικόνα για τον Νομό γύρω από την οποία και θα χτίσει ξανά την παρουσία της στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου.
Ο καλεσμένος ομιλητής Θανάσης Χειμωνάς επικεντρώθηκε στις πολιτικές εξελίξεις τονίζοντας τα αδιέξοδα στα οποία έχει οδηγηθεί η κυβέρνηση της Χώρας μέσα από τις ίδιες της τις αντιφάσεις, αλλά και τις προσδοκίες που η ίδια καλλιέργησε σε όλη την περίοδο της κρίσης μέσα από μία ρητορική πόλωσης και διχασμού της ελληνικής κοινωνίας.
Χαρακτήρισε καταλυτική για την πορεία ανασύνταξης του Χώρου την πρωτοβουλία της Προέδρου, Φώφης Γεννηματά, για διεξαγωγή Προγραμματικής Συνδιάσκεψης την ερχόμενη άνοιξη και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι στο τέλος οι προσπάθειές μας θα ευοδωθούν και οι προοδευτικές δυνάμεις θα βρούνε ξανά την θέση του στο πολιτικό στερέωμα της Χώρας.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου