Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2016 ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ

pita-pierikos-ypodomes3  
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ έκοψε όπως επιτάσσει η παράδοση τη βασιλόπιτά του, σε μία θερμή, και πάνω απ’ όλα ΠΙΕΡΙΚΗ ατμόσφαιρα.
Πλημμύρισε νιάτα ο χώρος του οικογενειακού κέντρου πολυχώρος «ΕΛΙΑ» τη Δευτέρα 22-2-2016 όπου ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ με την Ακαδημία του, την ποδοσφαιρική ομάδα, τα τμήματα υποδομών Κ17,Παιδικό, Προπαιδικό, Τζούνιορ, Προτζούνιορ, Μπαμπίνι και το τμήμα βόλεϊ, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά ανταλλάσσοντας μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον κι ευχές. Με ενθουσιασμό κι αισιοδοξία συγκεντρώθηκαν όλοι οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας καθώς και οι ομάδες Ποδοσφαίρου, Βόλεϊ αγοριών και κοριτσιών.
Την εκδήλωση επιμελήθηκε και παρουσίασε ο αθλητικογράφος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μπάμπης Πεϊδης.

Ο Υπεύθυνος Ακαδημιών του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Λάζαρος Παπαδόπουλος χαιρέτησε την εκδήλωση απευθυνόμενος προς τους καλεσμένους, τα παιδιά, τους γονείς, τους προπονητές, τους εφόρους των τμημάτων, τους δημοσιογράφους και τους οργανωμένους συνδέσμους και συλλόγους, αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ευχαρίστησε τους καλεσμένους, τους προπονητές, τους εφόρους, τους γονείς, τους παράγοντες, τους δημοσιογράφους για την άρτια συνεργασία και υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα, αναδεικνύοντας την ποδοσφαιρική διάπλαση σωστών χαρακτήρων και ολοκληρωμένων αθλητών.
Ευχαρίστησε τους γονείς που στέκονται δίπλα μας αρωγοί και συμπαραστάτες ώστε να συμπορευτούμε στις απαιτήσεις των καιρών και των προκλήσεων.
Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης και Ποιμενάρχης μας κ.κ. Γεώργιος, ο οποίος έδωσε τις θερμές ευχές του για υγεία, αγάπη και πρόοδο.
Ακολούθησαν χαιρετισμοί από: τον κ. Δημήτρη Ρουκά εκπρόσωπο της Αντιπεριφέρειας Πιερίας, τον κ. Λάζαρο Ντόντη εκπρόσωπο του δημάρχου Κατερίνης και εκπρόσωπο του προέδρου του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ως Γεν. Γραμματέας, τον κ. Στέργιο Μπουσνάκη αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας, τον κ. Νίκο Καλαμπάκα πρόεδρο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, τον κ. Λευτέρη Βασιλειάδη πρόεδρο του ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5, τον κ. Λάζαρο Γαζέτη εκπρόσωπο των ΣΦΠ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ, τον κ. Γιώργο Λιώντα εκπρόσωπο του ΣΦΙΠ. Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των τμημάτων και των προπονητών. Ακολούθησαν βραβεύσεις σε δυο ανθρώπους οι οποίοι έχουν χαράξει τα ονόματά τους στις χρυσές σελίδες στην ιστορία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ποδοσφαίρου τον Δημήτρη Λιάπη και τον Γιάννη Αδαμόπουλο όπου ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ τίμησε το φωτεινό παράδειγμα αγωνιστικότητας, αφοσίωσης και προσφοράς στην ομάδα μας. Την βράβευση πραγματοποίησαν ο κ. Βασίλης Δαδάκος Γεν. Αρχηγός και ο κ. Αλέκος Καλτσίδης Αντιπρόεδρος, αντίστοιχα.
Ακολούθησε ένα 10λεπτο συγκινητικό βίντεο με επιμέλεια παραγωγής του κ. Γιώργου Λάλα, από την λαμπρή παρουσία και ιστορία της ομάδας μας, με ηχώ τον θαυμάσιο ύμνο μας για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Μας χάρισε στιγμές δόξας και θαυμασμού. Μας έδωσε το δικαίωμα να δοξάζουμε και να χαιρόμαστε τον ΠΙΕΡΙΚΟ, μας χάρισε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε και να πανηγυρίζουμε μαζί του. Αυτή η ομάδα που μεγάλωσε στην πόλη, στο νομό μας οικογένειες και γενιές έδωσε χαρές και συγκινήσεις.
Κατόπιν οι τυχεροί αθλητές των τμημάτων παρέλαβαν το αντίστοιχο δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί από ένα σετ φόρμες αποστολής. Προς έκπληξη όλων συνεχίστηκε το πρόγραμμα με ένα θαυμάσιο ταχυδακτυλουργικό πρόγραμμα για τους λιλιπούτειους φίλους και όχι μόνο από τον ταχυδακτυλουργό «Kevin» όπου κέντρισε το ενδιαφέρον όλων μας. Η εκδήλωση έκλεισε με τις καλύτερες αναμνήσεις από την παρουσία όλων μας.
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκομένους, τους συντελεστές, τους δημοσιογράφους, αθλητικογράφους, οργανωμένους συλλόγους και χορηγούς αυτής της όμορφης εκδήλωσης.
pita-pierikos-ypodomes6 pita-pierikos-ypodomes5 pita-pierikos-ypodomes4  pita-pierikos-ypodomes2 pita-pierikos-ypodomes1 pita-pierikos-ypodomes8 pita-pierikos-ypodomes7 pierikos_arx_larisa_69_71 (1)

Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου