Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Τρεις υποτροφίες από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης

                                                 Τη χορήγηση τριών υποτροφιών, σε ποσοστό 100%, για φοίτηση στην Α’ τάξη του Γενικού Λυκείου ή του Επαγγελματικού Λυκείου της, για τη σχολική χρονιά 2016-2017, ανακοινώνει η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, στα πλαίσια του μακρόχρονου προγράμματος υποτροφιών της.
Οι υποτροφίες θα απονεμηθούν κατόπιν εξετάσεων στα Θετικά μαθήματα και τα Ελληνικά και η αίτηση μπορεί να κατατεθεί από ενδιαφερόμενους μαθητές από όλη την Ελλάδα, καθώς οι υποτροφίες καλύπτουν και την διαμονή και την σίτιση στο οικοτροφείο της ΑΓΣ.
Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση θα πρέπει να φοιτούν στην Γ’ Γυμνασίου την τρέχουσα σχολική χρονιά (2016) και ο μέσος όρος της βαθμολογίας τους στο Α’ και Β’ τρίμηνο της Γ’ Γυμνασίου  να μην είναι κάτω από 17. Θα πρέπει επίσης να είναι κάτοχοι πιστοποιητικού επιπέδου Β2 στην Αγγλική Γλώσσα  (ή να περάσουν επιτυχώς κατατακτήριες εξετάσεις Αγγλικών που θα διεξαχθούν στην Αμερικανική Γεωργικής Σχολή).
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή και  οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν έως τις 27 Απριλίου 2016.

Για αναλυτικές πληροφορίες απευθύνεστε στην ιστοσελίδα της ΑΓΣ και συγκεκριμένα στο www.afs.edu.gr/ypotrofies ή στο Τμήμα Εγγραφών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Μαρίνου Αντύπα 54, Πυλαία, Θεσσαλονίκη στον κ. Γεώργιο Σταμπολίδη, τηλέφωνο 2310-492758,  gstamb@afs.edu.gr
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή είναι ένας ιστορικός εκπαιδευτικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 1904 στη Θεσσαλονίκη και έχει βραβευθεί δύο φορές από την Ακαδημία Αθηνών, για την προσφορά της στην εκπαίδευση της χώρας. Σήμερα, 112 χρόνια μετά την ίδρυσή της και τη συνεχή προσφορά της στην Ελλάδα, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή παραμένει προσηλωμένη στη μοναδική δυναμική συνύπαρξη θεωρίας και πράξης, σήμα κατατεθέν της εκπαίδευσής της, παρέχοντας σπουδές υψηλού επιπέδου και όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία των αποφοίτων μας σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου