Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΣΕΒΑΣΤΗ. Πανάξια ανέβηκε στη Γ΄ Εθνική

        ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗDSC_0411

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ – Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ 4-0

ΧΑΤ ΤΡΙΚ Ο ΜΙΜΗΣ ΜΠΕΝΙΣΚΟΣ
Γρηγόρης Τσαπράνης
Συντάκτης pamespor.gr

Σφράγισε και τυπικά το εισιτήριο της ανόδου ο Διαγόρας Σεβαστής και έγραψε ιστορία, επικρατώντας στο κατάμεστο γήπεδο του Βατανιακού με το εντυπωσιακό 4-0 επί του Α.Ο.Σελλάνων Καρδίτσας κλειδώνοντας την 2η προνομιούχο θέση στον 6ο όμιλο των αγώνων μπαράζ μεταξύ των Πρωταθλητών των τοπικών ΕΠΣ και μαζί με τον Απόλλωνα Λάρισας τη νέα χρονιά θα παίζουν στην Γ΄ Εθνική.

DSC_0393Ο Διαγόρας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Μίμη Μπενίσκο συνέτριψε την ομάδα της Καρδίτσας που δεν μπόρεσε να μπει στο παιχνίδι.
Η αποφασιστικότητα των παικτών της Σεβαστής ήταν έκδηλη στο καθοριστικό παιχνίδι με τον Α.Ο.Σελλάνων και η νίκη εξασφαλίστηκε με το καλησπέρα, μιας και το πρώτο γκολ ήρθε από τον έμπειρο Μπενίσκο προτού καλά-καλά  συμπληρωθεί το 30΄΄ (δευτερόλεπτο) του αγώνα με ένα πανέμορφο σε δημιουργία αλλά και σε εκτέλεση τέρμα.
Ο Διαγόρας Σεβαστής στα 5 παιχνίδια που έπαιξε στα μπαράζ είναι αήττητος και απομένει η τελευταία αγωνιστική την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιουνίου στην Λάρισα με τον Απόλλωνα για να πέσει η αυλαία με τις δυο ομάδες να κάνουν πλέον τα πλάνα τους για την Γ΄ Εθνική.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Μόλις στο 30ο δευτερόλεπτο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Χρυσόπουλος συνδυάστηκε λίγο έξω από την περιοχή με τον Παπαδόπουλο ο οποίος με καλοζυγισμένη σέντρα από δεξιά βρήκε τον Μίμη Μπενίσκο στην μικρή περιοχή και αυτός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας νωρίς το 1-0.
Στο 4΄οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Τζιόλα που ήταν στη γραμμή της περιοχής και έκανε βουτιά προς την εστία.
Στο 10΄άστοχο σουτ του Ποτουρίδη έξω από την περιοχή.
Στο 14΄ο Λαγδάρης έκανε τη συρτή σέντρα από αριστερά, στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Μπενίσκος όπου με κοντινό πλασέ ανέβασε το σκορ στο 2-0.
Στο 18΄σέντρα του Χρυσόπουλου, κεφαλιά γύρισμα του Μπενίσκου και σουτ από τον Ποτουρίδη, η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 29΄σουτ του Μανασή, μπλόκαρε ο Σακελλαρίδης.
Στο 30΄από πάσα του Αποστολίδη, ο Μπενίσκος με σουτ από θέση βολής έγραψε το 3-0 πετυχαίνοντας χατ-τρικ.
Στο 36΄σουτ του Μανασή, απέκρουσε ο Σακελλαρίδης, νέο σουτ από τον Κακαΐτσα πολύ άστοχο.
Στο 43΄σέντρα του Λαγδάρη και πάσα του Μπενίσκου στον Ποτουρίδη, το σουτ του τελευταίου άουτ.
Στο 46΄ο Τζιόλας πλάσαρε διαγώνια, ο Σακελλαρίδης όμως απέκρουσε και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Στο 49΄σουτ του Λαγδάρη από πλάγια, λίγο έξω από την περιοχή, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Θεολόγης.
Στο 51΄το πλασέ του Μανασή το απέκρουσε πέφτοντας σωστά στη γωνία του ο Σακελλαρίδης σε κόρνερ.
Στο 54΄ο Μπενίσκος έπιασε αέρα στην κεφαλιά που προσπάθησε από τη μικρή περιοχή, έπειτα από την παράλληλη σέντρα του Λαγδάρη.
Στο 55΄ο Καλουσίδης επιχείρησε δυνατό σουτ, απέκρουσε ασθενώς ο Θεολόγης και ο Σαμανίδης που ακολούθησε τη φάση από κοντά με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Στο 57΄ο Κακαΐτσας με πλασέ στην κίνηση αστόχησε από πολύ κοντά, μετά τη σέντρα του Χαρβαλιά.
Στο 80΄σουτ του Ταρασιάδη, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία άουτ.
DSC_0409Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Μολιχιτούδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) με βοηθούς τους κ.κ. Δεμερτζή – Δέλλιο (ΕΠΣ Πέλλας).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ (Διονύσης Τοκατλίδης): Σακελλαρίδης, Παπαδόπουλος, Λαγδάρης, Κολαξίδης, Αποστολίδης, Τσιώμης, Χρυσόπουλος (52΄Σαμανίδης), Καλουσίδης, Μπενίσκος (66΄Μαυρίδης), Ποτουρίδης (75΄Εφραιμίδης), Ταρασιάδης
DSC_0412Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Θεολόγης, Μάττας, Φιλλιπούλης, Αρχοντής, Κουρκουλας, Ρέψης (32΄Ακρίβος), Τζιόλας (65΄Κλιάφας), Δανιήλ, Κακάΐτσας (65΄Μπαλντάς), Χαρβαλιάς, Μανασής.
diagoras_sevastis_29053016 (66) diagoras_sevastis_29053016 (52)
DSC_0391DSC_5835 DSC_5839 DSC_5841 DSC_5905 DSC_5907DSC_0414

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου