Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Πύδνας- Κολινδρου στους Μαθητές του Γυμνασίου Αλωνίων για το Πρώτο Βραβείο



                 Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου Αλωνίων που, συμμετέχοντας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του ΣΕΝ (Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων), κατάφεραν να διακριθούν και να αποσπάσουν το πρώτο βραβείο χάρη στον έξυπνο και καινοτόμο κάδο ανακύκλωσης « Smileybin”. Η πρωτοποριακή τους έμπνευση και το εντυπωσιακό τους αποτέλεσμα προσέλκυσε το ενδιαφέρον επενδυτών και το σεβασμό μεγάλων επιχειρηματιών.

   Η διάκρισή τους αυτή, που επιτεύχθηκε με την αρωγή του συμβούλου επιχειρήσεων  Τζέλλου Παναγιώτη και την καθοδήγηση των καθηγητριών του Σχολείου Παντελιάδου Τάνιας και Ζιούδρου Ηρώς, συνιστά έμπρακτο δημιουργικό παράδειγμα προς τους συνομηλίκους τους και ενσαρκώνει τις απεριόριστες δυνατότητες που κρύβουν οι νέοι μας ως φυσικοί συνεχιστές του μέλλοντος της χώρας μας.
   Τέτοιες δράσεις, που στηρίζονται στη βιωματική εκπαιδευτική διαδικασία, είναι φανερό ότι ενισχύουν τις κοινωνικές δεξιότητές τους, την καινοτόμο σκέψη και την πρακτική εφαρμογή της με δημιουργικό και βιωματικό τρόπο.
Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας αυτής!
                                         Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού
                                         Ευάγγελος Β. Λαγδάρης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου