Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Εντατική προετοιμασία με στόχο μια δυνατή κι αξιόμαχη ομάδα


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας των Πιερίδων Μουσών που ξεκίνησε απ τις αρχές του μήνα. Στόχος είναι να παρουσιάσει ένα σταθερό, δυνατό και αξιόμαχο σύνολο.  
Η προετοιμασία είναι καθημερινή στο γήπεδο της Ανδρομάχης και η προπονητική ομάδα με επικεφαλής την κ. Ζιώγα Λία εργάζεται με επιστημονικό και αθλητικό σχεδιασμό ώστε μέχρι το τέλος του μήνα να συγκροτήσουν τον βασικό κορμό της ομάδας. Σύντομα θα ξεκινήσουν και τα φιλικά παιχνίδια που θα δείξουν την ετοιμότητα και την αγωνιστικότητα των παιχτριών της ομάδας. 

Οι Πιερίδες Μούσες θα αγωνιστούν με αξιώσεις στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, στο οποίο ξεκινούν να αγωνίζονται φέτος. Στις 29 Σεπτεμβρίου  θα γίνει η κλήρωση των αγώνων στο όμιλο που αποτελείται από εννέα ομάδες και οι οποίες βρίσκονται σε πέντε συνολικά περιφέρειες, Ήπειρο, Θεσσαλία, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Αυτό καθιστά το πρωτάθλημα δύσκολο και επίπονο αλλά στη διοίκηση της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου