Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Γρήγορη μουσταλευριά με σιμιγδάλι

Φωτογραφία: ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Υλικά (για περίπου 6 μερίδες)
  • 4 κούπες μούστος
  • 1 κουτ. σούπας ζάχαρη (ανάλογα με το πόσο γλυκός είναι ο μούστος μας)
  • 1/2 κούπα σιμιγδάλι ψιλό λίγη κανέλα για πασπάλισμα

Διαδικασία 

Ρίχνουμε τον μούστο και το σιμιγδάλι σε μια κατσαρόλα και την τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά. Μόλις το μείγμα πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα (περίπου 4 λεπτά). Αποσύρουμε από τη φωτιά και μοιράζουμε την κρέμα σε μπολ ή σε πιάτα. Πασπαλίζουμε με κανέλα και αφήνουμε για λίγο να κρυώσουν. Αν θέλουμε, διακοσμούμε με λίγη πολύχρωμη τρούφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου