Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (31-10-2016)

Οι διευθυντές και οι σύλλογοι διδασκόντων του σχολικού συγκροτήματος του Γυμνασίου και του ΓΕΛ Κορινού αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού κ. Φωτεινή Καρασερίδου για το έμπρακτο ενδιαφέρον της προς την κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το σχολικό μας συγκρότημα.
Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται η πρωτοβουλία που πήρε για την άμεση ικανοποίηση του χρόνιου αιτήματος των διευθύνσεων των δύο σχολικών μονάδων να κλαδευτούν τα πολύ μεγάλου ύψους δέντρα (λεύκες) του αύλειου χώρου, τα οποία αποτελούσαν απειλή για την ασφάλεια τόσο του κτιρίου όσο και  του ανθρώπινου δυναμικού του σχολικού συγκροτήματος.

Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα έχουμε τη στήριξη και την ενεργητική συμπαράσταση όλων των παραγόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου και σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των δύο σχολικών μονάδων να αντιμετωπιστούν επιτυχώς τα όποια προβλήματα λειτουργίας στο σχολικό μας συγκρότημα.
Οι Διευθυντές του σχολικού συγκροτήματος

  Γυμνασίου Κορινού                                                                                          ΓΕ.Λ. Κορινού
    

    Πούτης Ιωάννης                                                                                          Τερζόπουλος Στέφανος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου